Lichaamshaar anno 2019

We hoeven er geen doekjes om te winden: het lijkt erop dat mannen alsmaar ijdeler worden. Dit hoeft niet negatief te zijn, integendeel! We stoppen niet alleen meer moeite in onze kleding, ook onze persoonlijke verzorging moet eraan geloven. Maar wat zijn nou de lichaamshaar trends van 2019? Wij zochten het voor je uit.

Wat te doen met okselhaar?

Dit is het type lichaamshaar dat in onze ogen te weinig aandacht krijgt. Okselhaar is én blijft het meestvoorkomende lichaamshaar van de man. Hoewel de hoeveelheid natuurlijk per persoon verschilt, beschikt iedere man over okselhaar. Een no-go: okselhaar dat onder je T-shirt met korte mouwen uitkomt. Het ziet er onverzorgd uit en het is simpelweg onhygiënisch.

okselhaar scheren trimmen lichaamshaar

Om de boel verzorgd te houden raden wij je aan om je okselhaar wel degelijk aan te pakken. Je kan hiervoor allerlei verschillende materialen gebruiken, maar dat is gelukkig niet nodig. Met de Philips OneBlade Face + Body kan jij namelijk de haren van elke lengte trimmen, dus ook het haar onder de oksels. Het trimmen van de oksels zorgt er bovendien voor dat je minder last hebt van zweetplekken. “1 + 1 = 2”, zeggen we dan maar.

Wat te doen met borsthaar?

Mannen duiken massaal de sportschool in om hun torso zo gespierd mogelijk te krijgen voor de zomer. Hoewel we dit zeker snappen én aanmoedigen, ging dit gepaard met een trend waar we iets minder fan van zijn: een kaalgeschoren borst.

In onze ogen is haar een essentieel onderdeel van een mannelijke borst. Dit betekent niet dat je het haar alle kanten op kan laten groeien. Nee. Deze zomer zal de getrimde borst de show stelen. Een haarlengte van zo’n 3 mm geeft jou een verzorgde én mannelijke uitstraling.

lichaamshaar philips oneblade trimmen

Wat te doen met buikhaar?

Over haar op de buik zijn de meningen verdeeld. Wij raden je dan ook aan om voor een stijl te gaan die het beste bij de rest van je lichaam past. Heb jij een behaarde borst? Zorg er dan voor dat er wel degelijk wat haar op je buik zit. Mocht jij jouw borsthaar aan de korte kant getrimd hebben of simpelweg niet gezegend zijn met een behaarde borst, dan raden we je aan om je buikhaar te temmen. Maak er een mooi geheel van.

Wat te doen met rughaar?

Haar op de rug. Sommige mannen hebben er last van en sommige mannen kunnen zich niet voorstellen hoe het is om rughaar te hebben. Echter kunnen we over haar op deze plek heel stellig zijn: haal het weg. Het is namelijk onsmakelijk om een man op het strand te zien met een rug vol haar. Niet alleen wij zijn geen fan van rughaar, ook vrouwen hebben liever een man met een haarloze rug. We hoeven hier geen woorden aan vuil te maken, toch?

Onder de gordel

Een vraag die vele mannen zich stellen: hoe trim of scheer ik mijn schaamhaar? Als je een scheermesje gebruikt, zullen er ongetwijfeld haren in het mesje blijven hangen. Dit maakt deze klus er niet makkelijker op. In onze ogen kan jij het beste je schaamhaar trimmen op korte lengte. Met de Philips OneBlade Face + Body heb jij hét apparaat in handen voor het trimmen van je schaamhaar. Zo kan jij jezelf ook een verzorgde look daarbeneden aanmeten zonder risico te lopen op sneetjes.

Philips oneblade scheren trimmen lichaamshaar

Eenvoudig al jouw lichaamshaar trimmen en scheren

We willen natuurlijk niet meerdere apparaten nodig hebben voor het trimmen en scheren van ons lichaam. Goed nieuws: dat is ook helemaal niet nodig. Met de Philips OneBlade Face + Body kan jij jezelf van top tot teen summer ready maken. De OneBlade beschikt zowel over een mesje voor het gezicht als een mesje voor het lichaam. Hierdoor scheert, trimt én stijlt de OneBlade nauwkeurig haren van elke lengte.

OneBlade scheren trimmen lichaamshaar

OneBlade

Philips €64,99 Shop nu

Met de 3 opzetbare stoppelkammen (1, 3, en 5 mm) en 1 lichaamskam (3 mm) verzeker jij jezelf van een apparaat waarmee jij jezelf eenvoudig de trends van 2019 kan aanmeten. Bovendien zorgt het dubbele beschermingssysteem ervoor dat jij al jouw haartjes kan aanpakken zonder sneetjes. Wel zo fijn voor de zomer. Dus is jouw lichaam nog niet summer ready? Dan weet je wat jou te doen staat.