Zweetplekken tijdens een presentatie

Of je nou een presentatie houdt voor een belangrijke klant of een les geeft aan een grote groep mensen in een collegezaal, één ding is zeker: alle ogen zullen op jou gericht zijn. Jij staat in de spotlights en dit kan je niet ontvluchten. Voel je de pressure al?

Hoewel je voorbereiding on point is geweest, vind je het wel enorm spannend. En dan slaat het noodlot toe. Het voelt ineens alsof de Niagara Falls onder de oksels zitten en het blijft maar stromen en stromen. Waarschijnlijk sta je in een (semi-)formele outfit voor de groep en deze wordt juist helemaal verpest door een zweetplek onder de oksels. Niet echt professioneel toch? Je hebt het gevoel dat je er helemaal niks aan kan doen, maar dat is niet waar.

Terugkomend op die goede voorbereiding: juist daar heb je steken laten vallen. Als ‘ie namelijk echt on point was, dan had het gebruik van de juiste producten dit gênante moment helemaal kunnen voorkomen. Denk niet dat alleen dat supermarkt deootje van je wonderen zal verrichten, nee. Waarom zou je iedere dag deodorant opspuiten die niet effectief werkt? Dat is dweilen met de kraan natte oksels open.

Dé tip van de redactie voor wie echt droge oksel wil: gebruik de producten van The Polar Company. De sprays en rollers van The Polar Copmany zijn gebaseerd op zout en alcohol. Dit zorgt ervoor dat de zweetklieren tijdelijk afgesloten worden. Zo is die schaamte in no-time weg en kan jij je volledig focussen op je job.

hoe zweetoksels voorkomen welke deo werkt

Zweten tijdens een date

Eindelijk. Het is je gelukt om die leuke dame op wie je al een tijdje een oogje hebt mee uit te vragen. Ze heeft ‘ja’ gezegd en je voelt je he-le-maal het mannetje. Dat was slechts stap #1. Nu moet je nog een goede indruk achterlaten op de date en het is volkomen logisch dat hier een bepaalde spanning bij komt kijken.

Je hebt je helemaal voorbereid en daar zitten jullie dan tegenover elkaar. In een fancy barretje, helemaal netjes gekleed, keurig! En wanneer je voor alles zorgt om je date goed te laten verlopen, zorg dan ook goed voor jezelf. Dan hebben we het natuurlijk over je persoonlijke hygiëne. Een mooie outfit wordt helemaal verpest door die vieze zweetvlek en je lekkere parfum zal overschaduwd worden door een vieze zweetlucht.

ongemakkelijke momenten zweten

Zorg jij niet goed voor jezelf en je date merkt het op, dan zal de date je ook niet als een volwassen vent zien. Geloof ons maar: het wordt ongemakkelijk en je verspeelt je kansen direct.

Stinkende oksels in het openbaar vervoer

Oké hier kunnen we eerlijk in zijn. Bij de bovenstaande situaties is het heel vervelend voor het oog, maar het gaat nu toch echt een stapje verder. Wanneer je last hebt van zweetoksels in het openbaar vervoer, ben jij niet de enige die ervan walgt. Mensen zullen dichtbij je zijn, vooral wanneer je in de spits reist. De kans is dan groot dat de geur van jouw natte oksels in de neuzen sluipt van jouw medereizigers en dat maakt de schaamte alleen maar groter. Vooral wanneer je de mensen om je heen hun neus ziet ophalen, krijg je het gevoel dat je wel door de grond kan zakken.

Ook in deze situatie zal de roller of spray van The Polar Company je beste vriend zijn. Spuit de spray of gebruik de roller voor het slapen gaan en je bent fris en cool de komende drie tot zeven dagen. Aangezien Polar ’s nachts in de huid trekt, zal je ook geen last hebben van vervelende, gele deovlekken in je kleding. Hoe relaxt!

the polar copmany

Starterskit roller

The Polar Company €14,95 Shop nu

Doordat de zweetklieren worden afgesloten wanneer je het gebruikt, krijgen bacteriën geen kans zich te verspreiden. Weg met die nare zweetlucht. Beide producten zijn gewoon te gebruiken in combinatie met parfum en eau de toilette. Je kan dus gewoon je favoriete geurtje dragen zonder die nare zweetlucht erdoor.

Check de website van The Polar Company voor prijzen, abonnementen en meer info.

In samenwerking met The Polar Company