Ceremonie. biedt de Nederlandse man unieke parfums

Ceremonie. is gemaakt om speciaal te zijn; en dat zijn ze zeker. Elke parfum is handgemaakt in Amsterdam, met behulp van essentiële oliën verkregen uit plantaardig materiaal en de beste natuurlijke en ruwe ingrediënten. Al deze ingrediënten nemen je mee naar de mooiste plekken ter wereld.

De geuren van Ceremonie. zijn krachtig, met 25% parfum-extract per fles, wat meer is dan de meeste andere eau de parfums. Dit zorgt ervoor dat alle parfums van Ceremonie. de hele dag blijven hangen en hun eigen karakteristieke geur behouden. Hierdoor kan jij ook langer met deze geuren doen en investeer jij in kwaliteit.

ceremonie parfum nederlands

De gehele collectie van bestaat uit maar liefst vijftien parfums, allen gehuld in een doorzichtige flacon met een minimalistisch, maar stijlvol design. Wij selecteerden onze vijf favoriete Ceremonie.-geuren voor mannen waarmee jij een rondreis maakt over heel de wereld en onvergetelijke herinneringen maakt. Check it out: 

1. Knowledge

Scientia potentia est – ofwel: kennis is macht. En één ding is zeker: Knowledge is een parfum voor de krachtige en machtige mannen onder ons. En dat ze bij Ceremonie. over de juiste kennis beschikken, dat bewijst deze geur.

knowledge ceremonie.

Knowledge

Ceremonie. €119 Shop nu

Het is een luxe geur met een ongetemd karakter met sterke tonen van zwarte thee en rijk leer, doordrenkt met cafeïnerijke maté bladeren en vetiver. Dit geeft Knowledge de rokerige, oriëntaalse geur die hem zo uniek maakt.

2. Creature

Creature, een wezen. Deze krachtige, maar toch elegante geur staat in het teken van het bestaan. Zoek jij een nieuwe geur voor de zwoele winteravonden? Zoek dan niet verder. Creature is jouw way to go.

Ceremonie parfum

Creature

Ceremonie. €119 Shop nu

Door de tonen van amber, rozen, leer en kasjmier hout is Creature een warme en sensuele geur, ideaal voor deze tijd van het jaar. Al met al is dit dé geur voor de casanova’s onder ons. Met deze parfum zet jij jouw beste beentje voor en schep jij de mooiste herinneringen.

3. Silence

Ben jij fan van kruidige, houtachtige geuren? Dan is Silence zonder enige twijfel jouw #1. Hij neemt je mee naar het land van de rijzende zon, Japan.

silence parfum nederlands ceremonie

Silence

Ceremonie. €119 Shop nu

Japanners gebruiken Hinoki-cipres om hun tempels te bouwen en wierook te branden. Silence vangt de rijke geur van het hout, het koele bos waarin het zich bevindt en de rook van het verbranden ervan. Het is een parfum die je in alle stilte omver blaast met een kruidige, houtachtige geur.

4. Intention

Haal het beest in je naar boven en laat je intense intenties zien met deze mannelijke parfum. Het heeft de geur van een intieme warme en dierlijke huid en laat hiermee een krachtige indruk achter. Dit is een van de meest toegankelijke geuren en een echte no brainer. Een geur die die iedereen – maar dan ook echt iedereen – lekker vindt.

 

intention geur

Intention

Ceremonie. €119 Shop nu

Intention heeft basisnoten van labdanum, bergamot en salie, waardoor het een kruidige, pittige en muskusachtige geur krijgt. Hiermee laat jij de meest rauwe versie van jezelf zien.

5. Mythical

Deze geur neemt je mee naar de prachtige mythische natuur van Indonesië en de Filipijnen. Net zoals mythes, is deze geur intrigerend, mysterieus en triggerend. Je raakt benieuwd naar meer.

mythical parfum mannen lekker aparte

Mythical

Ceremonie. €119 Shop nu

De basisnoten van Mythical zijn saffraan, oudh en cipres. Deze combinatie geeft de parfum een leerachtige, rokerige geur van mysterie.

Alle parfums zijn online via de website van Ceremonie te bestellen. Ze zijn stuk voor stuk verkrijgbaar in de maten 50 ml (119,00 euro) en 100 ml (169,00 euro).

In samenwerking met Ceremonie.