Indrukwekkend interieur

LuminAir staat voor energie, muziek, kunst, kleur en de verschillende luchten boven de creatieve stad die vooral terug te zien zijn aan het interieur. Zo beschikt LuminAir over wolkvormige installaties en lichtprojecties die meeveranderen met de waan van de dag. Het interieur beschikt over veel uitgesproken kleuren, pluche designmeubilair en ramen van vloer tot plafond. Door het grote dakterras krijg je als bezoeker letterlijk het gevoel dat je in de wolken bent beland en je kan ook nog eens kan genieten van een prachtig uitzicht. Dit allemaal met dank aan interieurdesignbureau King Kongs.

mooie cocktailbar amsterdam

De cocktails en bites zijn top-notch

De bar en keuken bij LuminAir werken intensief samen om een complete ervaring te creëren van lekker eten in combinatie met heerlijke cocktails. Zo is de cocktailkaart gebaseerd op lumen, de intensiteit van licht. Er worden acht alcoholische en drie alcoholvrije cocktails aangeboden. De Clear Blue Sky is een laagalcoholische frisse en bloemige cocktail, die gemaakt is van onder andere Lillet Blanc, créme de violette en kamillekombucha. De Match Flame daarentegen is een sterke warme cocktail met onder andere gebrande appel en met peer geïnfuseerde rye whiskey, pannenkoekenstroop en een mescalmist met gerookte sinaasappel en rozenwater (een van de favorieten van de redactie).

Luminair Cocktailbar

Wat eten betreft kan je gerecht verwachten als oesters en sushi, rendang, softshellkrab en karaage (gefrituurde) bloemkool. Verder zijn er ook genoeg vegetarische en veganistische opties en is er genoeg keuze uit gerechten met vlees en vis.

Luminair Amsterdam Cocktailbar

Event area Eclipse

Op dezelfde verdieping als LuminAir heeft ook vip-evenementenruimte Eclipse haar deuren geopend. Eclipse biedt hetzelfde mooie uitzicht en dezelfde service als LuminAir, inclusief een eigen cocktailbar en groot terras op het zuiden. Dit zal de ideale plek worden voor high end-evenementen, creatieve pop-ups, luxe merklanceringen en luxe feestjes. Aan jou de keuze of je nu de lift instapt voor een gezellige lunch, een onvergetelijke avond of een privéfeest, binnenkort kan dit allemaal bij LuminAir en Eclipse.

Bekijk de video van de Grand Opening Party hieronder:

 

De deuren van LuminAir zijn dagelijks vanaf 11:00 uur geopend aan de Oosterdoksstraat 4 in Amsterdam. Bekijk de website van LuminAir voor meer informatie.