The Jim Beam Welcome Sessions bieden unieke concerten

Ben jij écht fan van een artiest, dan is een intiem concert veel chiller. Je bevindt je in een ruimte met alleen maar échte fans en je kan de artiest zo ongeveer aanraken; hoe vet is dat? Je voelt de band tussen de artiest en de echte fans zonder enige twijfel groeien en groeien tijdens zo’n intieme sessie. En juist dat is hetgeen wat het zo speciaal maakt.

ronde concert jim beam amsterdam 2022

Na een succesvolle eerste Jim Beam Welcome Sessions ooit in Nederland, met Rondé in 2022, vindt het Amerikaanse bourbonmerk Jim Beam het hoog tijd voor de volgende editie. Ze keren ook dit jaar terug naar Amsterdam met niemand minder dan de bekende Nederlandse songwriter en rapper Diggy Dex. Op 20 september geeft Diggy Dex (echte naam Koen Jansen) een uniek concert tijdens de tweede editie van de Jim Beam Welcome Sessions. Goed nieuws voor de fanatieke fans: jij maakt kans om gratis aanwezig te zijn bij deze once in a lifetime experience.

Diggy Dex keert met zijn concert terug naar waar het begon

Het bourbonmerk is met de Jim Beam Welcome Sessions in 2022 gestart omdat ze geloven in de verbindende kracht van muziek. Bekende artiesten en bands keren terug naar hun eigen, creatieve broedplaatsen; de locaties waar hun succes way back begon. Diggy Dex bracht aan het begin van zijn carrière dagen (en ook nachten) door in de studio’s van Q-Factory in Amsterdam, wat nu dan ook de locatie is waar Diggy Dex zijn intieme concert gaat plaatsvinden.

Mede aan deze broedplaats heeft Diggy Dex zijn succes te danken. Zijn single Slaap Lekker (fantastig toch) in samenwerking met Eva de Roovere werd in 2010 een mega succes en werd een top 3-hit in zowel Nederland als België. Anno 2023 heeft de Nederlandse rapper maar liefst acht albums achter zijn naam staan, waarvan wij allemaal ongetwijfeld een aantal singles kennen.

jim beam bourbonmerk

Diggy zegt er zelf het volgende over: “We kijken er heel erg naar uit om in deze intieme setting voor onze grootste fans te spelen. De interactie met het publiek is te gek, omdat je echt het gevoel hebt tussen de mensen te staan. En dan ook nog eens in de Q-Factory, waar we allemaal in de begindagen veel kwamen. Niet alleen om op te treden, maar ook menig uurtje besteden om te repeteren.”

Meld je aan voor gratis kaarten

Ben jij een echte fan, dan gaan we jou even testen. Jij kan je via de website www.jimbeam-welcomesessions.nl aanmelden. Kan jij de organisatie overtuigen waarom jij zijn grootste fan bent, dan maak jij kans op twee tickets én een meet & greet. Schroom dus vooral niet om je tofste verhaal te vertellen en gooi alles in de strijd.

jim beam diggy dex concert amsterdam

In samenwerking met Jim Beam