Acteur Langston Uibel is de man van de show

Langston Uibel speelde grote rollen in een aantal populaire Netflix-producties van de afgelopen jaren, waaronder ‘Dogs of Berlin’, ‘Unorthodox’ en ‘How To Sell Drugs Online (Fast)’. Mede dankzij zijn topwerk in deze succesvolle series is hij genomineerd voor de Young Icon Award. We kunnen dus wel stellen dat 2021 het jaar van de Berlijnse acteur was. Nu doet hij er ook nog een schepje bovenop en laat hij zien wat voor stijlvolle man hij daadwerkelijk is.

G-Star RAW x Exclusives 22Q1 1

De ‘Exclusives by G-Star RAW-collectie’

De Dakar Rally was een van de belangrijkste inspiratiebronnen voor de nieuwe ‘Exclusives by G-Star RAW-collectie’. En één ding is zeker, de items zijn ruwer dan ruw. Denk aan verwijzingen naar de slijtvaste enduro-uitrusting, speciaal ontwikkeld voor de bikkelharde race-omgeving. Het zijn stuk voor stuk gedurfde items met verrassende elementen, zoals reversible styles en ongebruikelijke silhouetten. Naast de unieke designs zijn ook de kleuren eyecatching en is de link met de woestijn direct op te merken. Van lichte groen- en rozetinten tot zachtbruin; it’s all there.

G-Star RAW x Exclusives 22Q1 11 (2)

Natuurlijk mag denim niet ontbreken in de collectie met Japanse werkkleding en militaire uniformen als inspiratiebron. Dit geeft de broeken de tapered pasvorm die anno 2022 helemaal in de mode is, met wijdere pijpen en een smallere pasvorm bij de kuiten. Deze pasvorm is niet alleen stijlvol, maar biedt ook het ultieme comfort door de bewegingsvrijheid.

G-Star Raw jeans 2 G-Star RAW jeans 1

Maar in onze ogen zijn de bovenstukken dé pronkstukken van de nieuwe G-Star RAW-collectie. Zo bestaat de nieuwe collectie uit een aantal jackets waarmee jij hoofden laat draaien. Onze favorieten zijn de witte, leren bikerjack en het  utility-shirt in zacht legergroen. Stijlvol, ruw en mannelijk én bovendien perfect voor het voorjaar.

G-Star Jack 1 G-star jack 2

Kortom, deze nieuwe collectie bestaat uit een reeks nieuwe, high-end designs waarmee jij de aandacht trekt. Check de website van G-Star RAW voor de gehele collectie.

In samenwerking met G-Star RAW