De FHM-kalender van 2022 is nu te koop

FHM ken je hoogstwaarschijnlijk van de jaarlijks terugkerende FHM500-verkiezing, dé wedstrijd waarin de mooiste vrouw van Nederland wordt verkozen. Ieder jaar weer worden we positief verrast door al het vrouwelijke schoon dat zich in ons land bevindt; en ook dit jaar was het weer raak.

De nieuwe kalender van FHM is een verzameling van al het moois dat de FHM500-verkiezingen ons de afgelopen jaren heeft gebracht, gebundeld in één must-have. Van de enige echte Kim Feenstra en Yolanthe Cabau tot de prachtige Katja Schuurman en Victoria Koblenko; de crème de la crème van vrouwelijk Nederland vind je in deze kalender. Maar dat is lang niet alles. Meerdere prijswinnende dames zoals Monica Geuze (winnares van 2021), Lieke Martens (mooiste sportvrouw van 2021) en Katie van Rooij (buurmeisje van 2021) hebben een welverdiende plek gekregen.

FHM500-kalender 2022

FHM-kalender + giftbox

2022 €20 Shop nu

Voor de FHM-kalender van 2022 heeft er zelfs een speciale fotoshoot plaatsgevonden met niemand minder dan voormalig FHM500-winnares Sylvana IJsselmuiden. Zie hieronder de ‘behind the scenes’-video van de Instagram van FHM:

Hoofdredacteur FHM Chris Riemens: “FHM en TABAC werken al zes jaar op rij succesvol samen in de FHM500-campagne, dit jaar vonden we het tijd om iets daar iets nieuws aan toe te voegen. Een kalender is een toffe follow-up van het magazine dat we jaarlijks uitbrengen. Dit is een prachtige verzameling van alle mooie fotoshoots die we de afgelopen jaren hebben geproducuceerd. Met de derde FHM-shoot van voormalig FHM500-winnares Sylvana IJsselmuiden, hebben we ook weer fantastische nieuwe shoot gemaakt.” 

Sylvana IJsselmuiden steelt de show

Sylvana IJsselmuiden zegt zelf het volgende: “Te gek om alweer m’n derde FHM-shoot te hebben gedaan! Ik hoor inmiddels bijna bij het meubilair, haha. Ik vind het een onwijze eer. Als ik kijk naar de vrouwen die me allemaal voor zijn gegaan met FHM- fotoshoot, dan ben ik alleen maar heel erg trots. FHM heeft iets heel moois: het is sexy, maar niet ordinair. Dat maakt het zo leuk om samen mooie dingen te maken.”

FHM kalender Sylvana IJsselmuiden
Foto: Lisa van Dam

De kalender is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 6.000 stuks. Normaal kost de giftbox + kalender 25 euro, maar met de speciale Black Friday-deal hoef je geen verzendkosten te betalen en kost het je slechts 20 euro. Voor dat bedrag ontvang je:

✓ TABAC ORIGINAL CRAFTSMAN Eau de Toilette 50ml
✓ TABAC ORIGINAL CRAFTSMAN Bad- en Douchegel 75ml
✓ TABAC ORIGINAL CRAFTSMAN 3-in-1 baardolie
✓ TABAC x FHM 2022 kalender t.w.v. € 15,00
✓ GRATIS VERZENDING
✓ Golden ticket met winkans 1 op 600

De FHM-kalender is nu exclusief verkrijgbaar via tabacfragrances.nl

fhm-kalender giftbox

FHM-kalender + giftbox

2022 €20 Shop nu