Hands off the phone

Als er iets duidelijk is de laatste tijd, is dat je maar al te makkelijk kunt verzuipen in Instagram-content (of artikelen op onze website). En we kunnen bijna niet geloven dat we het zeggen, maar gooi die telefoon eens aan de kant. Je hoeft heus niet meteen allerlei gevoelige onderwerpen aan te snijden, maar probeer die spellen van DGTL Detox eens. Deze bordspellen, gemaakt voor millennials, zijn hilarisch en zorgen ervoor dat jij gewoon een gezellige avond met je maten hebt. 

 

Baby Boomer Bingo XL

Zijn er ook oudjes bij vanavond? Ouders, opa’s, oma’s? Dan kan je dit spel het beste spelen. Hierbij is het de Babyboomers tegen de Millennials, om die gigantische generatiekloof nog maar eens onder het licht te brengen. Iedere speler krijgt één bingokaart en vier millennialkaarten. De laatstgenoemde kaarten koppel je aan die ene boomerkaart die per ronde wordt voorgelezen. De persoon die met de vetste combinatie komt, wint en mag een fiche op z’n bingokaart leggen. Hilarische momenten gegarandeerd!

Uncensored spellen met pikante vragen

Zin in vragen die iets te lomp of heftig zijn om met je ouders erbij te beantwoorden? Dan moet je Geen Ja Geen Nee of 5 Seconden Uncensored een keer gaan spelen. Vragen die alleen voor mensen van achttien plus geschikt zijn passeren hier de revue. Wij kunnen je in ieder geval wel vertellen dat je meer dan de helft van de vragen niet eens wíl beantwoorden. 

 

What do you meme

Word je ook zo doodgegooid met memes? Met jou deze hele generatie, dus dit spel is voor ons gemaakt. What do you meme is overigens ook uitgeroepen tot Speelgoed van het jaar. Laat je humor en verbeelding de vrije loop en maak de beste combinaties van foto’s en teksten. Heb jij de grappigste? Met een beetje geluk denkt de jury daar ook zo over, en heb jij binnen no-time twintig punten. 

Klaar voor een hilarische avond met je vrienden? Alle bordspellen zijn vanaf de zomer van 2021 verkrijgbaar.