De keuze is reuze

In het enorme aanbod van films en series op streamingdiensten zien we soms door de bomen het bos niet meer. Van comedy’s tot sport en van drama tot horror; in elke categorie zijn er eindeloos veel opties om uit te kiezen wanneer we ’s avonds op de bank ploffen. Vaak zijn we zo lang bezig met scrollen, dat de avond al bijna voorbij is voordat we iets hebben gekozen. Om dit te voorkomen, hebben we vijf hitseries voor je op een rij gezet die je absoluut moet zien. Je kunt ze allemaal streamen via de nieuwe dienst CANAL+. En het beste van alles? Met CANAL+ heb je overal toegang tot live-tv, Eredivisie, en meer dan 75 tv-zenders, allemaal binnen één platform. Klinkt als dé oplossing voor al je kijkwensen.

Series en films op CANAL+ die je als man niet wilt missen

1. The Suspect

Dr. Joseph O’Loughlin lijkt het perfecte leven te leiden, met een succesvolle carrière als klinisch psycholoog. Maar zijn wereld stort in wanneer een vrouw wordt gevonden in een ondiep graf op een begraafplaats. De vrouw blijkt een voormalige patiënte van Joseph te zijn, en dat is slechts het begin van het bewijs dat de politie tegen hem verzamelt. Al snel verandert het beeld van de perfecte man en wordt Joseph de hoofdverdachte in deze gruwelijke moordzaak.

2. Exterior Night

Een Italiaanse miniserie die de historische en dramatische gebeurtenissen rondom de ontvoering en moord op de voormalige Italiaanse premier Aldo Moro door de Rode Brigades in 1978 aan het licht brengt. Het verhaal speelt zich af op een cruciaal moment in de Italiaanse geschiedenis, waarin de eerste regering ondersteund door de Italiaanse Communistische Partij op het punt stond aan de macht te komen in samenwerking met de Christendemocraten, geleid door Aldo Moro. Moro wordt in een hinderlaag gelokt en ontvoerd, wat leidt tot een gespannen gevangenschap van 55 dagen – en uiteindelijk zijn dood.

3. A Spy Among Friends

Nicholas Elliott werkt in 1963 in Engeland voor de Britse geheime inlichtingendienst, maar raakt in beroering als hij hoort dat zijn goede vriend en collega Kim Philby in het geheim als dubbelspion voor de KGB heeft gewerkt en is overgelopen naar de Sovjet-Unie. Wie is er nog te vertrouwen? Klassiek geval van: keep your friends close, but your enemies closer. 

4. Negotiator

In Negotiator volgen we commandant Gabriel Menck, die het hoofd is van de onderhandelingen voor GATE, een speciale politie-eenheid gespecialiseerd in het oplossen van crisissituaties in heel São Paulo. Als we de trailer mogen geloven, belooft deze serie ons op het puntje van onze stoel te houden!

5. Reckoning

Last, but not least: we gaan deze serie absoluut als eerste bingen op CANAL+. In Reckoning volgen we een politieagent die al jaren op jacht is naar een beruchte seriemoordenaar. Wanneer de moordenaar opnieuw toeslaat in zijn eigen woonplaats, raken twee families in een rustige buurt op een gevaarlijke ramkoers. Schijn bedriegt, en niets is wat het lijkt.

Streamingdienst CANAL+: alles in één

Nu je weer een lijstje hebt met bingemateriaal, hoef je nog maar één ding te doen om ze vanavond op de bank te kunnen bekijken: abonneren op CANAL+. Dit streamingplatform biedt niet alleen toegang tot deze hitseries, maar ook tot live-tv, sport (waaronder alle Eredivisie-wedstrijden live) en een breed scala aan films en series. Een abonnement kost € 14,95 per maand. Bovendien kun je de eerste 7 dagen gratis kijken. En je hebt het voordeel dat je maandelijks kunt opzeggen.