Detailrs is dé spot voor jouw autoproducten

Iedereen die ooit een nieuwe auto heeft aangeschaft, kent dat wow-gevoel. De heerlijke feeling wanneer jij die gloednieuwe, glimmende bak voor de deur ziet staan. Fantastisch! Het haalt stiekem toch dat kleine, enthousiaste jochie in ons naar boven. Met de producten van Detailrs zorg jij ervoor dat jouw bolide precies die brand new look blijft houden, en jij dus dat gevoel lang kan ervaren. Hun paradepaardje: de verbeterde Ceramic Seal 2.0. De absolute best-seller, en dat snappen wij maar al te goed.

detailrs ceramic seal 2,0

Autowaxen is verleden tijd dankzij Ceramic Seal 2.0

Zoals we al zeiden: autowax kan urenlang duren én ook nog eens witte resten achterlaten. Dat wil niemand. Wij hebben persoonlijk wel regelmatig meegemaakt dat we toch niet helemaal tevreden waren over het resultaat. En dat is toch wel even balen. Maar dankzij de Ceramic Seal 2.0 hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. In deze moderne tijd moet alles vooral sneller én beter, en één ding kunnen wij jullie verzekeren: wij testten dit producten en het is zowel sneller als beter dan de traditionele autowax.

auto beschermlaag waterafstotend maken

Maar wat doet de Ceramic Seal 2.0 precies? Dat gaan we even haarfijn uitleggen. De spray zorgt voor een beschermende toplaag op het oppervlak. Deze laag vult de poriën van de lak, waardoor het vuil en water afstoot. Ook zorgt dit spraybare product voor een verdieping van de glans en kleur van jouw vierwieler en kan jij dus langer van een ‘showroom finish’ genieten. En het mooiste van alles: het product is ook nog eens snel in gebruik. Ze lanceerden dit product onder het motto ‘maximaal resultaat met minimale inspanning’, en dat is hen gelukt.

Hoe breng je Ceramic Seal 2.0 aan?

Deze ‘2.0-versie’ is een verbeterd product van de eerste variant, waarbij de nadruk gelegd is op een verbeterd water- en vuilafstotend effect én een makkelijker (streeploos) gebruik van de spray.

Je brengt het product aan in slechts drie stappen:

 1. Goede voorbereiding: Zorg ervoor dat je niet in de zon werkt en dat je auto schoon, droog en op de juiste temperatuur is.
 2. Aanbrengen van Ceramic Seal 2.0: Spray 1-2 sprays op de autolak per sectie. Spray ook 2 volle sprays op de All Purpose Towel zelf.
 3. Uitwrijven met de Buff Towel: Gebruik de Buff Towel om het product gelijkmatig uit de wrijven.

ceramic seal 2.0 beter dan autowax

Ben jij toch een beetje huiverig om het onderhoud van je auto zelf uit te voeren? No stress. Op ieder Detailrs-product staat een QR-code, iets wat wij zelf heel handig vonden. Wanneer jij deze met je telefoon scant, dan verschijnt er een handleiding in beeld die jou stap voor stap uitlegt hoe jij ieder product gebruikt. Zo kan letterlijk iedere auto-noob dit klusje klaren. Ideaal!

De spray zorgt voor zo’n twee tot drie maanden bescherming en – wanneer die tijd voorbij is – kan jij de spuit gewoon opnieuw gebruiken. Eén fles Ceramic Seal 2.0 heeft voldoende inhoud voor zo’n 10 behandelingen. Je kan hier dus zo’n twee tot drie jaar mee vooruit.

Seal & Bufftowel

Hieronder vind je de kenmerken en voordelen op een rij:

 • Snel en efficiënt: In tegenstelling tot traditionele wax kan een hele auto in slechts 10 minuten behandeld worden met Ceramic Seal.
 • Water- en vuilafstotend effect: Het oppervlak blijft langer schoon door een zelfreinigend effect.
 • Makkelijker wassen en drogen: Nadat het is aangebracht zal je merken dat vuil eenvoudig afgespoten kan worden.
 • Voelbaar gladder oppervlak: Na het aanbrengen voelt het oppervlak spekglad aan.
 • Langdurige bescherming: Biedt een bescherming van drie maanden, wat aanzienlijk langer is dan de gemiddelde spraywax.
 • Bescherming voor de lak tegen UV Licht, zure regen, vuil, etc.
 • Diepe glans: De polymeren zorgen voor een diepe glans die ook met het blote oog zichtbaar is.
 • Veelzijdig: Geschikt voor alle autolakken en laat geen restjes achter. Het kan veilig worden gebruikt op elk oppervlak van de auto zoals lak, glas, en kunststof.
 • Eenvoudige toepassing: Simpelweg sprayen en uitwrijven, zonder het gedoe van uitpoetsen.
 •  Niet alleen voor auto’s: Geschikt voor alle gladde oppervlakken, ook binnenshuis, zoals douchewanden.

Nu te bestellen met een persoonlijke kortingscode

Ben jij helemaal om en heb jij zin om jouw auto weer die shine te geven die hij verdient? Bekijk dan de website van Detailrs voor de prijs en meer informatie. Een extraatje vanuit ons: gebruik de kortingscode MANMAN15 voor een korting van maar liefst 15%. Is toch even lekker meegenomen.

In samenwerking met Detailrs