Ontspanning en luxe in het pittoreske Meppel

Stel je voor: na een lange dag werken, trek je je zwemkleding aan en neem je een verfrissende duik in het binnenzwembad van het complex in Meppel. Daarna ontspan je in de sauna en laat je alle stress van je afglijden. Dit zijn geen extra’s waarvoor je diep in de buidel moet tasten, maar standaard voorzieningen die bij dit appartement horen. Dit huis op Funda heeft het allemaal.

funda huis

Dit appartement biedt meer dan alleen een comfortabel binnenleven. Het gebouw beschikt over een gezamenlijk zwembad en een ruim gezamenlijk dakterras met een open haard. Denk je eens in: gezellige avonden met vrienden of familie, genietend van het uitzicht en de warmte van een knisperend haardvuur. Perfect voor zowel lange zomeravonden als knusse winteravonden.

funda huis

Rust en groen in de binnentuin

Wil je even ontsnappen aan de drukte van de stad? Geen probleem! Het complex heeft een prachtige binnentuin waar je kunt genieten van de rust en het groen. Een ideale plek om te relaxen met een goed boek of gewoon even tot jezelf te komen.

Het appartement zelf is gelegen op de begane grond van een prachtig gerenoveerd schoolgebouw uit de jaren ’20. Via de statige hal kom je binnen in een lichte en ruime woonkamer met grote raampartijen en een opvallend hoog plafond. De open keuken is modern en van alle gemakken voorzien, inclusief een vaatwasser en inductiekookplaat. De entresol biedt voldoende ruimte voor een bed en kastruimte, terwijl de badkamer voorzien is van een douche en wasmachineaansluiting.

funda huis

Extra’s die je niet mag missen

Naast de genoemde luxe voorzieningen, beschikt het appartement ook over een eigen parkeerplaats en een berging in het souterrain. Aan de achterzijde van het complex is er ook een gezamenlijke fietsenberging. En dit alles voor een maandelijkse bijdrage van slechts €131,29.

Ben jij klaar om te genieten van dit unieke en luxueuze appartement in het centrum van Meppel? Wacht dan niet langer en grijp deze kans!

funda huis

funda huis

funda huis

woning met gemeenschappeljk zwembad te koop op Funda