Elke vrouw wil omver geblazen worden doordat jij haar met zelfvertrouwen mee uit vraagt. Natuurlijk kan het spannend zijn om de dame aan de bar aan te spreken met het doel haar op date te vragen, maar het is geen sollicitatie gesprek. Volg dit stappenplan, regel haar telefoonnummer en plan die date.

Ga voor de juiste benadering

Twee woorden: Heb lef. Ga niet, net als alle andere mannen in de kroeg, voor the safe way. Kom niet als ieder ander met een opmerking over wat ze drinkt, hoe warm het is in de kroeg of hoe lang de rij voor de bar is. Ben eerlijk en authentiek: zeg haar dat ze je aandacht te pakken had en dat je haar wilde ontmoeten. Iedere vrouw vindt dit super leuk en voelt zich hierdoor gevleid. Als je haar bij het aanspreken een compliment geeft, laat het dan om haar draaien in plaats van bijvoorbeeld om het jurkje dat ze aan heeft.

Zorg voor goede looks

Denk na over wat je aantrekt als je uitgaat. Kies niet alleen voor iets wat je denkt dat vrouwen graag zouden willen zien, maar kies iets wat bij je persoonlijkheid past en waar je je goed in voelt.  Zorg dat je haar goed zit, je baard geschoren of getrimd is en zorg ervoor dat je lekker ruikt. Denk aan je manieren: zet je hoed af als je de bar binnen komt, hou de deur voor je potentiële wifey open op het moment dat je zover bent dat ze met je mee de deur uit gaat en help haar met haar jas.

 

date man man

Hint naar een potentiële date

Zoals de man zaait zal hij oogsten. Een goede manier om haar te laten merken dat je graag een keer met d’r op date zou gaan is tijdens het gesprek al “zaaien”. Laat dus af en toe vallen dat je haar nog een keer zal zien, bijvoorbeeld zo: “Dat vertel ik je de volgende keer wel”. Het is een stuk makkelijker om haar nummer te krijgen als je al toespelingen hebt gemaakt tot een date.

man man date

Kom met een origineel idee

Sell the date. Alleen de meest standaard heren uit de kroeg komen met “laten we een keer een drankje doen” en hier wordt geen enkele vrouw nog warm van. Vertel haar liever waarom je graag met haar koffie zou drinken in die ene bistro. Vertel dat je haar graag je lievelingsgerecht laat proeven in je favoriete lunchtent of dat je graag een keer met haar op je motor naar je favoriete restaurant in een andere stad gaat. Kom dus met een leuk idee voor de eerste date, breng het een beetje spannend en de vrouw is om.

hoe scoor je een date man man

Regel haar nummer

Ga hierbij niet voor de directe weg en vraag dus niet “mag ik je nummer?”. De kans is groot dat de vrouw in kwestie je zal beantwoorden met “hoezo?”. Als je al gezaaid hebt naar een date en al ideeën hebt geopperd is het heel makkelijk om te zeggen “Geef me je nummer en ik bel je morgen om iets af te spreken”. Het moet wel een hele koele dame zijn wil ze hier nog nee op zeggen. Bel haar op, maak die afspraak, toon initiatief en doe deze dingen niet op je eerste date.