De opvallende tattoo van Vinicius Tobias

Vinicius Tobias (20 jaar), een rechtervleugelverdediger die momenteel onder contract staat bij Shaktar Donetsk, dacht dat hij alles op een rijtje had. Zijn ex-vriendin (influencer Ingrid Lima) zette een kind op de wereld en – hoewel ze wel uit elkaar waren – was hij van plan de vaderrol serieus te nemen. Echter toonde een DNA-test aan dat hij helemaal niet de biologische vader is van de kleine Maité.

Hij zette de tattoo Maité te amo op zijn lichaam voordat hij erachter kwam dat hij niet de vader is. Ingrid Lima bracht het nieuws zelf naar buiten, nadat er veel speculaties waren ontstaan over haar relatie met Vinicius Tobias. Fans dachten dat het stel elkaar meerdere keren had bedrogen en inmiddels uit elkaar was. Maar dat is niet de werkelijkheid. Ingrid legde uit dat ze een knipperlichtrelatie had met Vinicius en tijdens die periode zwanger raakte. Dit leidde tot een vaderschapstest, dus ze waren zich er wel degelijk van bewust dat de mogelijkheid er was dat hij niet de vader zou zijn.

“Zoals velen weten, zijn Vinicius en ik al een tijd uit elkaar. In de periode waarin we elkaar af en toe zagen, had ik een relatie met iemand anders. Daarom hebben we een DNA-test gedaan, waaruit bleek dat Maitê niet de dochter van Vinicius is,” schrijft Ingrid.

Ze vraagt haar volgers ook om Vinicius met rust te laten: “Op mijn verzoek was hij niet bij de geboorte aanwezig. Hij postte niets over Maitê, totdat we de uitslag van de test hadden. Vinicius en ik hebben alles goed besproken, en ik wens hem het allerbeste voor de toekomst.”