Luxe en ruimte, met een torenhoog prijskaartje die hangt aan deze villa

Oké, even op de hoogte houden: We hebben het hier over slechts een villa, nee, een landgoed Koekoeksduin, één van de meest exclusieve woningen van Nederland. Al een jaar staat het te wachten op een nieuwe eigenaar, maar dat lijkt geen reden om de prijs te laten zakken.

Het is dus zeker niet zomaar een huis waar we het over hebben, maar een villa met een woonoppervlakte van maar liefst 1.500 m², gelegen op een enorm perceel van 63.742 m². Met voorzieningen als een binnenzwembad, een moderne afwerking en een schitterend aangelegde tuin straalt het pand absolute luxe uit. De villa is grondig gemoderniseerd door de eigenaar zelf, nadat hij het in 2017 van ene Roel Pieper kocht. Pieper moest ook geduld hebben totdat Kandiah eindelijk beet, hopelijk zal voor Kandiah het niet eeuwenlang duren voordat hij dit huis van de hand af kan doen.

Toch, zelfs met een vraagprijs van € 25 miljoen blijft de verkoop traag. Maar volgens makelaars is dat heel normaal bij dit soort exclusieve panden: soms duurt het namelijk jaren voordat de juiste koper binnenwandelt.

Waarom doet meneer hem van de hand?

Waarom zou je zo’n prachtplek in godsnaam wegdoen? Simpel: Kandiah heeft zijn focus verlegd. Sinds de verkoop van Lebara in 2018 houdt hij zich vooral bezig met investeringsprojecten in Azië, vooral in de hotelsector. Dit soort internationale ondernemingen vraagt natuurlijk flink wat tijd en aandacht, en blijkbaar past een huis in ons pittoreske Nederland niet meer in dat plaatje.

Dus, als je interesse hebt en je bankrekening kan het aan (het lijkt ons stug), is dit misschien wel de kans van je leven om één van de meest exclusieve villa’s van Nederland in handen te krijgen.

Bron: Pure Luxe