Emily Ratajkowski, veel meer dan een model

Emily Ratajkowski is echt een vrouw die alles kan. Geboren op 7 juni 1991 in Londen, is ze niet alleen een supermodel, maar ook een actrice en een gepassioneerde activiste. De meeste mensen kennen haar van haar optreden in de iconische muziekvideo van “Blurred Lines“, waarmee haar carrière een flinke boost kreeg.

Maar dat is nog niet alles. Emily is namelijk redelijk actief op Instagram, en je wilt haar daar volgen, net als bijna 30 miljoen anderen. Ze deelt er regelmatig pikante en gedurfde foto’s die je gewoon niet kunt missen. Van stijlvolle modefoto’s tot intieme selfies; haar feed is een mix van glamour en realiteit. Ze laat zien dat ze niet bang is om haar lichaam te vieren en haar zelfvertrouwen uit te stralen, en dit doet ze dan ook in haar nieuwe bericht.

Bekijk het Instagram-bericht van Emily hier.

Wat wel opmerkelijk is dat ze ook krachtige boodschappen deelt over feminisme en zelfacceptatie. Ze gebruikt haar platform om belangrijke onderwerpen aan te kaarten, zoals de druk van de maatschappij op vrouwen en de noodzaak om jezelf te omarmen zoals je bent. Het is niet alleen maar een kwestie van eye candy; het motiveert haar volgers om sterk en authentiek te zijn.