Wat maakt dit huis zo smerig?

Dit huis in Eygelshoven uit 1937 lijkt, met zijn traditionele uitstraling en pannenzadeldak, op het eerste gezicht charmant. Maar schijn bedriegt!  In de tuin kunnen groene vingers zich helemaal uitleven, maar het interieur? Dat is een ander verhaal. Vooral de tweede verdieping en het souterrain hebben een geschiedenis die deze woning de bijnaam “het smerigste huis van Nederland” heeft opgeleverd. Fun fact: ooit zat hier een wietplantage. En ja, dat heeft z’n sporen nagelaten. De huidige hobby- en slaapkamer lijken meer op een rommelzolder dan op een plek waar je graag tijd doorbrengt. Het hele huis straalt één boodschap uit: help me opknappen!

De veiling van het smerigste huis van Nederland

Klaar voor een avontuur? Op donderdag 24 oktober 2024 wordt dit unieke pand geveild bij VDB Notarissen B.V. Dit is je kans om de trotse eigenaar te worden van een woning met heel veel karakter – en, laten we eerlijk zijn, heel veel werk. Tijdens deze openbare veiling bepaal jij (en je concurrenten) de prijs door te bieden. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent. Het loont om te weten wat je precies koopt, dus duik in de juridische en feitelijke details van het huis voordat je je hand opsteekt. Heb je een makelaar of notaris in de buurt? Dan is dit hét moment om die in te schakelen!

Misschien vraag je je af: Waarom zou ik in hemelsnaam het smerigste huis van Nederland willen kopen? Simpel. Dit is een woning met potentie. Zie het als een ruwe diamant die wacht op jouw touch. Of je nu van plan bent om het op te knappen voor jezelf of om een unieke investering te doen, dit huis biedt eindeloze mogelijkheden. Stel je voor: het avontuur van een complete transformatie en de voldoening als je het eindresultaat ziet. Droom jij ervan om van een “vuilnisbelt” een parel te maken? Bekijk hieronder meerdere foto’s (bron: Funda):
vieze zolder

keuken vies funda

vies huis funda

woning Eygelshoven funda