Fikse korting van maar liefst 3 miljoen euro

Al-Hilal heeft wegens een knieblessure nog weinig kunnen profiteren van de voetbalkwaliteiten van Neymar Jr. De inkomsten van de Braziliaan komen daardoor echter niet stil te staan, wat ook blijkt uit de aankopen die topvoetballer recentelijk deed. Één daarvan was namelijk een privé-eiland in z’n thuisland Brazilië, waar hij een bedrag van zo’n 9 miljoen euro voor moest betalen.

Zo’n zonovergoten eiland is voor Neymar de ideale plek om te herstellen van z’n blessure. Voordat het eiland daadwerkelijk aan de Braziliaan werd verkocht, vertoefde hij reeds op deze sfeervolle plek. Neymar huurde het eiland namelijk, waar hij per dag maar liefst een halve ton voor af moest staan. De prachtige stijl waar het eiland over beschikt had kennelijk veel indruk gemaakt op de speler, want niet veel later besloot hij het reusachtige stuk grond volledig aan te schaffen. De voormalige eigenaar had daar wel oren naar, maar had aanvankelijk een verkoopprijs van een indrukwekkende 12 miljoen euro in gedachten. Om het eiland uiteindelijk aan Neymar te kunnen verkopen was er dus een prijsverlaging van zo’n 3 miljoen euro nodig.

Privé-eiland in Brazilië met absurde luxe

Neymar wist dus een flinke korting los te peuteren bij de voormalige eigenaar, waar deze Canadese investeerder vermoedelijk niet blij zou zijn geweest. Zo ontevreden deze verkoper over de koopsom is, zo tevreden is de Braziliaanse topvoetballer. Neymar krijgt voor z’n 9 miljoen piek namelijk een eigen eiland, Ihla do Japão genaamd, terug met een grootte van maar liefst drie hectare. Deze gigantische ruimte wordt benut door middel van diverse luxe voorzieningen. Het eiland beschikt niet alleen over een riante villa, maar ook over een drietal bungalows voor gasten en personeel. Daarnaast zal Neymar diverse dieren terugvinden op z’n gloednieuwe eiland. Zo is er gedacht aan een royale vijver waar tal van grote karpers zich in verschansen. Voor de voetballer zelf is er ook rekening gehouden met verschillende zwemgelegenheden, waaronder een luxe jacuzzi met een prachtig uitzicht over de zee.

Met de helikopter reizen naar Rio de Janeiro

Ook de ligging van het eiland zal Neymar er van hebben overtuigd om Ihla do Japão op de kop te tikken. Het eiland bevindt zich namelijk op nog geen veertig minuten vliegafstand van het bruisende Rio de Janeiro. Bij het eiland zit, tot grote blijdschap van de speler van Al-Hilal, een nieuwe helikopter inbegrepen. Om te reizen tussen z’n privé-eiland en Rio is Neymar dus al helemaal voorbereidt. Van deze vormen aan luxe kunnen wij enkel dromen mannen!