Verhaallijn van It’s What’s Inside

De film volgt een groep vrienden die samenkomen voor een spelletjesavond, wat je misschien een beetje bekend voorkomt. Maar wacht even, het gaat niet om de standaard bordspellen. In plaats daarvan introduceren ze een lichaam-swapping machine, wat de avond een totaal andere wending geeft. Terwijl de personages van lichaam wisselen, ontdekken ze meer over zichzelf en elkaar, wat leidt tot hilarische en ongemakkelijke situaties.

Bekijk hieronder de trailer van It’s What’s Inside:

De cast van de film

De cast is een geweldige mix van talent, met onder anderen Alycia Debnam-Carey, Brittany O’Grady en James Morosini in de hoofdrollen. Die acteurs zijn echt komieken in hart en nieren. Ze weten precies hoe ze de humor in die rollen naar boven moeten halen. Ze hebben echt een talent voor slapstick. En geloof me, je zult je af en toe afvragen wie wie is, en dat is precies de bedoeling.

Beoordelingen op IMDb en Rotten Tomatoes

Als je benieuwd bent naar wat critici ervan vinden, scoort It’s What’s Inside een redelijk gemiddelde beoordeling. Op IMDb staat de film op 6,6/10 en op Rotten Tomatoes heeft het een Tomatoscore van 79%. Kijkers vinden de humor en de unieke concepten leuk, maar sommige zijn van mening dat het verhaal niet altijd even goed uit de verf komt. Toch is het een vermakelijke film die je aan het denken zet over vriendschap en identiteit, zelfs als het soms wat veilig blijft in zijn aanpak.

It’s What’s Inside is te zien op Netflix sinds 4 oktober 2024.