Dockyard Warehouse Festival: rauw, industrieel en energievol

Klaar voor een energieboost? Dockyard Warehouse Festival is jouw go-to voor een onvergetelijke nacht. In een rauwe, industriële setting staan de beste techno en house dj’s voor je klaar om je de hele nacht in beweging te houden. Het wordt een nacht vol dikke beats en stevige dansmoves, dus oefen die skills en let’s dance!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dockyard Festival (@dockyardfestival)

Into The Woods: een creatief Walhalla op de NDSM-Werf

Maak je klaar voor het laatste buitenfestival van het jaar tijdens Into The Woods. De industriële NDSM-werf transformeert in een creatief walhalla, vol kunstinstallaties en dj’s die de perfecte mix van stijlen draaien. Dit is het feest waar je nog lang over zult napraten. Bereid je voor op een ervaring die je niet snel vergeet.

Audio Obscura: muzikale trip in unieke locaties

Audio Obscura biedt je een muzikale trip zoals je die nergens anders meemaakt. Dit festival neemt je mee naar unieke locaties in Amsterdam (zoals RAWFACTORY) waar je wordt ondergedompeld in een mix van techno en house. De mysterieuze vibe en verrassende settings geven je het gevoel dat je in een andere wereld bent beland. Dit is een avontuur dat je samen met je vrienden moét beleven.

DGTL: kunst, technologie en duurzaamheid

Bij DGTL draait het om meer dan muziek. Dit festival combineert kunst, technologie en duurzaamheid op een manier die je nergens anders tegenkomt. Met een diverse line-up en visueel indrukwekkende stages krijg je hier een ervaring die je gegarandeerd nog lang bijblijft. Vergeet niet je camera mee te nemen om die epische momenten vast te leggen. DGTL is the place to be!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DGTL (@dgtlfestival)

Intercell: pure underground vibes

Intercell brengt je de meest pure underground vibes tijdens het ADE. Zoek je een intieme setting met alleen de beste opkomende talenten in de elektronische scene? Dit is jouw spot. De sfeer is on point en perfect om samen met andere muziekliefhebbers te connecten. Dus, trommel je crew op en maak je klaar voor een onvergetelijke nacht. Let’s go!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door I N T E R C E L L (@intercell_events)

Belvedere House of 10 Takeover: feest in stijl bij W Amsterdam

Tijdens ADE wordt het luxe W Amsterdam dé hotspot voor de Belvedere House of 10 Takeover. Verwacht spectaculaire optredens van headliners als Jan Blomqvist, TSHA en Chloe Caillet. Stijlvolle feesten, luxe Belvedere-cocktails en een setting die je betovert met een adembenemend uitzicht over de verlichte stad wachten op je. Het W Hotel staat bekend om zijn chique, trendy vibe en tilt dit tijdens ADE naar een nog hoger niveau met exclusieve DJ-sets en een bruisende ambiance. Het hoogtepunt? Een onvergetelijke Sunrise Rave op zondagochtend van 7:00 tot 11:00 uur. Dans de laatste uren van ADE tegemoet terwijl de zon opkomt boven Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door House of 10 (@houseof10_official)

Kortom, er staan genoeg feesten gepland waar jij je helemaal kan uitleven. Zien we jou daar?