Wat maakt deze wandpanelen van de Action zo bijzonder?

Allereerst: de look van de Action-wandpanelen. Deze wandpanelen hebben een strakke houtlook die je ruimte direct een moderne, maar toch warme uitstraling zou moeten geven. Of je ze nu in je woonkamer, slaapkamer of kantoor plaatst, het voegt nét dat beetje luxe toe zonder dat je meteen de hoofdprijs betaalt.

Vergelijkbaar met dé kers op de taart, jouw interieur wordt automatisch opgefleurd door deze wandpanelen. Daarnaast zorgen ze voor geluidsdemping, wat ideaal is als je bijvoorbeeld vaak vanuit huis wilt werken. Zo kan je toch in alle rust aan je werk zitten!

wandpanelen

Met vier panelen van 270 x 60 cm krijg je genoeg materiaal om een flinke muur te bekleden. En maak je geen zorgen over de montage: je kunt de panelen zelf eenvoudig op maat maken en ophangen. Dit betekent dat ze passen in bijna iedere ruimte en je ze helemaal naar jouw smaak kunt aanpassen.

Geluidsdemping? Wat wil een mens nog meer

Deze panelen doen meer dan er goed uitzien. Door de MDF- en viltcombinatie (een hele mond vol) helpen ze geluiden te dempen, waardoor je minder last hebt van galm of andere storende geluiden. Of je nu in een drukke buurt verblijft, naast de snelweg woont of gewoon wat meer rust in huis wilt creëren, dit is dé oplossing. Minder lawaai, meer algemeen genieten van je eigen huissie.

Niet langer last van galmende ruimtes en tegelijkertijd je interieur een flinke esthetische upgrade geven? Dit is dé betaalbare oplossing die je zoekt. Zorg dat je de voorraad in de gaten houdt, want deze akoestische wandpanelen vliegen werkelijk waar de deur uit! Bekijk de website van de Action in deze link.