Cody Gakpo, parttime model?

In een fotoshoot, waar hij eerder op een topmodel lijkt, straalt de Nederlander net zo veel klasse uit als wanneer hij een perfecte voorzet geeft op het veld. Gakpo is zonder twijfel een van de meest besproken voetballers van het moment, en naast zijn dodelijke prestaties in de aanval van Liverpool weet hij ook moeiteloos te imponeren met zijn relaxte, maar doch uiterst nette stijl.

Bekijk de foto’s hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door British GQ (@britishgq)

Interview

In het bijbehorende interview met GQ deelt Gakpo een kijkje in zijn leven buiten het voetbal. De 25-jarige aanvaller vertelt onder andere over zijn geloof, vaderschap en hoe hij zich voorbereidt op zijn toekomst na het voetbal. “Alles wat ik doe, is nu voor hem”, vertelt hij vol liefde over zijn zoontje, dat in april werd geboren. Het vaderschap heeft zijn leven veranderd, maar de voormalig PSV-ster blijft er relaxed onder. Zelfs zijn kapperbezoekjes zijn tegenwoordig iets minder frequent: “De kapper komt vrijdag, dat moet echt”, grapt hij. “Vroeger ging ik elke week, maar nu, met de baby, ben ik een beetje drukker.

Wat stijl betreft houdt Gakpo het simpel, maar altijd on point. “Een goede trackie is altijd het beste”, zegt hij nuchter, en dat blijkt wel uit de foto’s voor GQ. Hoewel hij zichzelf beschrijft als iemand die er niet altijd op let wat hij draagt op de trainingsgrond, ziet hij er altijd uit om door een ringetje te halen. De Nederlandse voetballer begrijpt goed dat zijn uiterlijk een verlengstuk is van zijn werk als profvoetballer. “Je bent op tv, je vertegenwoordigt jezelf en de club, dus je moet er gewoon goed uitzien.

Met zijn relaxte houding en tijdloze stijl laat Cody Gakpo zien dat hij niet alleen op het veld één van de besten is, maar ook daarbuiten een schoolvoorbeeld voor een professional is. GQ vat het perfect samen: voetbal is misschien zijn grootste passie, maar stijl staat bij hem duidelijk ook hoog in het vaandel.