Een verrijking van de moderne woonkamer

Volgers de verkoper laat dit moderne tv-scherm je woonkamer met één druk op de knop veranderen in een filmtheater van je dromen. De zogeheten N1 TV beschikt over een stijlvol design zoals je zelden ziet en straalt de perfecte combinatie van elegantie en betovering uit. De producent genaamd C Seed heeft een complete tv-lijn op touw gezet waar je versteld van zal staan. De buitenzijde van het transformeerbare meubelstuk kan worden voorzien van een zwarte pianolak of spiegelende zilveren metaalkleur. Hierdoor past het apparaat zich perfect aan op de moderne woonstijl, waardoor de tv niet zal misstaan in een luxe appartement of moderne miljoenenvilla. Het scherm/meubelstuk past zich niet alleen aan, maar zorgt zelf voor verrijking van iedere vorstelijke woonkamer.

Reusachtig televisiescherm is 165 inch groot

Vanuit het meubelstuk verschijnt op gracieuze wijze een tv-scherm tot zo’n drie meter boven de grond. Vijf MicroLED-panelen in de vorm van een bloem ontvouwen zich binnen 45 seconden tot een reusachtig televisiescherm. Het grootste exemplaar is maar liefst 165 inch groot, terwijl het ook mogelijk is om te kiezen voor schermen van 137 of 103 inch. De panelen sluiten naadloos op elkaar aan en bieden, door middel van een ultrahoge resolutie, een fenomenale kijkervaring. Het scherm toont je favoriete programma’s en films, waarbij 64 miljard verschillende kleuren worden ingezet. Ook kan deze indrukwekkende gadget worden aangepast qua kijkrichting, wat op zonnige dagen vaak een uitkomst biedt. Het scherm valt tot 180 graden bij te draaien, zodat je vanuit elke hoek van de kamer naar het scherm kan kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Digital Trends (@digitaltrends)

Modern hoogstandje van C Seed kost bijna 175.000 euro

Moderne hoogstandjes als dit staan natuurlijk niet voor een dubbeltje in de etalage. Naar verluidt moet je voor dit opvouwbare televisiescherm een bedrag van bijna 175.000 euro worden afgetikt. Met de apparaten van C Seed steel je dus de show bij al je vrienden, maar ben je ook direct platzak. Ach ja, zie het als een aankoop voor op lange termijn, want het apparaat gaat maar liefst 100.000 uur mee. Een meubelstuk dat zich weet te ontvouwen tot reusachtig televisiescherm, dat is toch wel héél bijzonder!