Slim wassen voor een prikkie: De Hoover smart wasmachine

Deze wasmachine is geen doorsnee model. Hij heeft een laadvermogen van 8 kg, wat ‘m perfect maakt voor grote gezinnen of gewoon als je veel was hebt liggen. Beddengoed, handdoeken, sportkleding… niks is te groot voor deze krachtpatser.

De Hoover H-WASH 500 wordt geleverd met 14 verschillende wasprogramma’s, waaronder een paar handige opties zoals ‘Rapid Care’, ‘All in one 59’, en ‘Auto care’. Dus of je nu snel iets wil opfrissen of hardnekkige vlekken moet aanpakken, deze machine kan het aan. Met een Eco-Power motor die superlang meegaat en een geluidsniveau van slechts 51 dB tijdens het wassen, is het ook nog eens een stille kracht. Geen herrie in huis dus, zelfs niet als je ‘m ’s nachts laat draaien. En dankzij de centrifuge met 1400 toeren per minuut haal je de was er bijna droog uit. Top toch!?

wasmachine

Wat deze Hoover echt next level maakt, is dat je ‘m kunt bedienen met je smartphone via de zogeheten hOn-app (wie kent het niet. Alle gekheid op een stokje, dit is wel superhandig. Stel je voor, je staat in de sportschool of bent onderweg, je kunt je wasmachine op afstand aanzetten en bij thuiskomst is de was al klaar. Ideaal, toch?

Inclusief plaatsen én aansluiten

Als je niet zit te wachten op het gedoe van een wasmachine aansluiten, dan is dit jouw deal. Voor € 369,- wordt het ding namelijk niet alleen bij je thuis afgeleverd, maar ook netjes geïnstalleerd op de gewenste plek. Oude machine nog in de weg? Geen stress, die nemen ze ook meteen voor je mee.

Dus, wacht niet te lang en grijp deze deal. Voor € 369,- inclusief bezorgen en installeren, ga je geen betere wasmachine vinden. Bestel snel hier online, want dit soort deals vliegen normaliter de deur uit!