De specs van de Philips 100 Series

De Philips 1000 serie oortjes worden geleverd in een stevige case, waarin de oortjes opgeladen worden. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig plastic, waardoor het een robuuste indruk geeft. Het magnetisme van de case is uitstekend, waardoor de oortjes stevig op hun plek blijven zitten, ook onderweg.

Bij deze set krijg je ook extra opzetstukjes om te vervangen, zodat je de geschikte pasvorm voor jou kunt vinden. De oortjes zitten comfortabel en met een IPX4 uitvoering zijn ze spatwaterdicht, wat betekent dat ze een kleine regenbui van zweet tijdens een work-out wel aankunnen.

De oortjes bieden een speeltijd van maar liefst 15 uur, wat voor de prijs behoorlijke is. Daarnaast is de microfoon ook niet slecht, wat betekent dat je ze zonder problemen kunt gebruiken voor handsfree bellen. De geluidskwaliteit is goed uitgebalanceerd tussen de lage, midden- en hoge tonen.

Als je op zoek bent naar bedieningsgemak, dan zit je goed met deze set. Het knopje op de oortjes is gemakkelijk in te drukken zonder al te veel kracht, en de bediening is eenvoudig: één keer drukken voor afspelen van pauzeren, twee keer drukken om naar het volgende nummer te gaan.

De weekactie loopt van 2 oktober tot en met 8 oktober 2024, dus als je interesse hebt, moet je snel zijn!

 

Hoe goed zijn ze echt?

Goedkope oortjes zijn vaak een gok, maar de Philips 1000 serie presteert verrassend goed voor zijn prijs. Natuurlijk zijn dit geen oortjes die kunnen helpen met high-end modellen van honderden euro’s, maar voor € 16,95 kan je dat ook niet verwachten. Ter vergelijking: op verschillende webshops staan exact dezelfde oordopjes te koop voor € 34,99. Een prima deal dus van de Action.

Bekijk de video van Wicked Dutch Gamer hieronder voor een review: