De verhaallijn van Nobody Wants This

Kristin Bell speelt Joanne, een sarcastische ‘badgirl’ die haar brood verdient met het maken van een relatiepodcast met haar zus, Morgan (Justine Lupe). Joanne ontmoet Noah, een zeer vriendelijke man (gespeeld door Adam Brody) op een etentje.

Ze zijn totaal verkeerd voor elkaar, zoals iedereen in de show hen luid en nadrukkelijk vertelt (vandaar de titel). Morgan, zelf een serial-dater, is anti-Noah omdat ze bang is haar zus te verliezen, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze door haar overtroffen wordt; om het nog ingewikkelder te maken, is Morgan er ook van overtuigd dat hun podcast verpest wordt wanneer Joanne haar geluk vindt.

Bekijk de trailer van Nobody Wants This hier:

De fantastische casts

Kristen Bell speelt de rol van Joanne, een uitgesproken agnostische vrouw die het leven met humor en flair benadert. Adam Brody is de acteur die Noah speelt, een onconventionele Joodse rabbijn die met zijn unieke kijk op de wereld de harten van velen verovert. Samen met Justine Lupe als Morgan, Joannes jongere zus en podcast-host, en Timothy Simons als Sasha, Noahs oudere broer, vormen ze uitdagingen van liefde en culturele verschillen die ze op een hilarische en ontroerende manier verkennen. De serie is een perfecte mix van lachen, leren en liefde, perfect voor een gezellige avond op de bank!

nobody wants this serie netflix

Vinden de kijkers dat Nobody Wants This?

De kijkers zijn erg te spreken over de serie reeks van Nobody Wants This. De titel van de serie is juist het tegenovergestelde wat mensen er van vinden; Everyone Wants This.

“Het is een genot om Bell en Brody zo tegen elkaar te zien opbotsen, allebei op het toppunt van hun kunnen. En het is een opsteker voor romantische komedies in het algemeen.”

De serie is te streamen op Netflix sinds 26 september 2024.