Waar gaat De Ring over?

Het begint allemaal wanneer juriste Anna (gespeeld door Hannah Hoekstra) op een dag tijdens een bezoek aan cliënt Simon (Benja Bruijning) een impulsieve fout maakt. Ze ziet een ring liggen en stopt deze in haar zak, zonder echt na te denken. Een onschuldig moment, zo lijkt het, maar wanneer Simon erachter komt, slaat de sfeer om. Hij chanteert Anna met beelden van de diefstal en stelt haar voor een afschuwelijke keuze: of ze duikt het bed met hem in, of hij laat het filmpje uitlekken. Wat volgt is een web van leugens, manipulaties en giftige relaties, waarbij niet alleen Anna’s leven op het spel staat, maar ook de carrières en levens van de mensen om haar heen.

Bekijk hier de trailer van De Ring:

Cast van de Nederlandse serie

De cast van De Ring is indrukwekkend met sterke acteerprestaties die het verhaal naar een hoger niveau tillen. Hannah Hoekstra schittert als Anna, een vrouw die in een nachtmerrie belandt door een onschuldige fout. Benja Bruijning zet de gladde zakenman Simon perfect neer, een man met twee gezichten. Daarnaast zien we Minne Koole als Max, een rechercheur met woedeproblemen, en andere bekende namen zoals Eelco Smits en Charlie Chan Dagelet, die de boel nog extra kleur geven. De chemie tussen de acteurs belooft dat je op het puntje van je stoel blijft zitten.

Beoordelingen IMDb

De Ring heeft overwegend positieve beoordelingen ontvangen. Op IMDb scoort de serie momenteel een 7.2, wat voor Nederlandse begrippen meer dan voldoende is. Ook op X (voorheen Twitter) wordt er druk gediscussieerd over de serie. Bekijk hier wat voorbeelden van enthousiastelingen op X:

tweet

tweet

Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op een bakkie popcorn en iets te drinken erbij, en binge De Ring in één keer uit!