Nordin Amrabat cash zijn Amsterdamse hotelpand

Amrabat kocht het grachtenpand midden in de pandemie, toen velen nog twijfelden aan de toekomst van de vastgoedmarkt. Maar de voetballer zag juist kansen. “Een beetje risico hoort erbij“, zei hij destijds. En gelijk had hij. Met het hotel aan de Amsterdamse grachten wist hij niet alleen de waarde van het pand te verhogen, maar ook het aantal kamers flink uit te breiden. Van negen naar veertien kamers, waardoor de waarde van het pand als een raket omhoog schoot.

Toentertijd kostte de totale investering zo’n 3 miljoen euro. Een deel daarvan ging naar de fundering, want het pand was in de basis wel wat aan onderhoud toe. Maar ondanks die kosten zit er nog steeds een mooie winst voor hem in. Niet alleen een slimme zet, maar ook een bewijs dat je als topsporter altijd vooruit moet denken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Vastgoedkoning in wording?

Dit is trouwens niet de eerste keer dat Amrabat laat zien dat hij het vastgoed doorheeft. Naast zijn hotelpand in Amsterdam, heeft hij ook flink geïnvesteerd in landgoed, chalets en landbouwgrond in Nederland. Zo kocht hij onder andere landbouwgrond in Rijnenburg en meerdere chalets in Utrecht. Voor Amrabat draait het niet alleen om voetballen, maar ook om een toekomst na zijn sportcarrière.

Met deze slimme investeringen zorgt hij ervoor dat zijn vermogen blijft groeien, ook als hij straks de voetbalschoenen aan de wilgen hangt. Nordin Amrabat bewijst daarmee dat hij niet alleen een meester is op het veld, maar ook een ervaren man in de wereld van vastgoed.

Kortom, als je dacht dat voetbal alleen draaide om goals, juichen en bekers, dan had je het mis. Amrabat staat niet alleen zijn mannetje in de sport, maar ook in de zakenwereld. En met een winst van € 2,5 miljoen op z’n laatste deal kunnen we alleen maar ons petje afdoen voor Nordin.