Wonen aan het water in Amsterdam

Met 164 m² aan woonruimte, drie slaapkamers en een ruim dakterras, heeft dit huis alles in huis om in stijl te leven en mag je het gerust een droomhuis noemen. Of je nu lekker met vrienden van de zon geniet op het terras of binnen de moderne keuken induikt voor een diner, dit huis biedt het allemaal. En het mooiste: je kunt letterlijk vanaf je eigen steiger met de boot het water op.

huiis

Het indoor boothuis is een droom voor iedere watersportliefhebber. Vaar makkelijk naar binnen en buiten dankzij de afstandsbediening. Ook kun je er gewoon een frisse duik nemen vanaf de zwemtrap. Geen gedoe met parkeren: je eigen parkeerplaats staat klaar op de beveiligde binnenplaats.

Luxe op elk niveau

Binnen straalt alles luxe uit. Denk aan een keuken met marmeren werkbladen, een sauna in de master bedroom, en vloerverwarming door het hele huis. Het huis is gasvrij en beschikt over 6 zonnepanelen, dus je woont hier ook nog eens energiezuinig.

huis

IJburg is dé plek voor iedereen die van water en natuur houdt, en dit huis ligt midden in de Polygoongracht. Vaar in een mum van tijd naar het IJmeer of geniet van de rust om je heen. Dit is the place to be voor eenieder die kan genieten van een rondje op het water.

Kortom, een droomhuis voor de echte levensgenieter die houdt van luxe en stiekem ook een hele hoop waterpret. Wat wil een mens nog meer, toch? Bekijk het Instagram-bericht hieronder van Funda voor meer foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door funda (@funda.nl)