Dit bovenhuis biedt een ruime indeling over twee verdiepingen

Dit schitterende, dubbele bovenhuis biedt 128 vierkante meter aan woonruimte, verdeeld over twee woonlagen dus. Op de derde verdieping in dit huis vind je twee ruime slaapkamers en een uiterst luxe badkamer waar je ú tegen zegt. Perfect voor iemand die graag wat extra ruimte wil, of voor een groot gezin dat op zoek is naar een huis in de bruisende hoofdstad.

susan visser huis

Een verdieping hoger kom je in de woonkamer terecht, die in open verbinding staat met een moderne keuken. Deze is voorzien van alle inbouwapparatuur die je nodig hebt voor een luxe kookervaring. Vanuit de woonkamer stap je zo door de schuifpui een van de twee balkons op, waar je heerlijk kunt ontspannen.

Duurzaam wonen met energielabel A++

Naast de stijlvolle inrichting heeft het huis ook op het gebied van duurzaamheid heel wat te bieden. Dankzij zeven zonnepanelen en vloerverwarming met verkoeling heeft het huis een energielabel van A++. Een slimme investering voor de toekomst, waar de nieuwe eigenaar ongetwijfeld van zal profiteren. Bovendien biedt het pand toegang tot een gedeeld groen dakterras, perfect voor wie van een stukje natuur in de stad wil genieten.

susan visser huis

Parkeren in de garage

Voor de autoliefhebbers is er ook goed nieuws: het bovenhuis beschikt over een eigen parkeerplek in de garage. Geen gedoe met zoeken naar een parkeerplaats, gewoon makkelijk je auto kwijt kunnen.

Met de verkoop van dit huis komt natuurlijk de vraag op: gaat Susan net als haar tv-personage Anouk binnenkort voor een villa in het Gooi? We zullen het snel genoeg ontdekken! Bekijk hieronder meer foto’s of kijk op de website van BekendeBuren:

susan visser huis

susan visser huis

susan visser huis