Prestigieus wonen in een Gelders dorpje

‘Luxe, comfort en perfectie komen samen in dit rietgedekte landhuis’, zo opent de makelaar z’n tekst in de advertentie op Funda. De bijgeleverde foto’s zorgen ervoor dat we hem geen ongelijk kunnen geven. Deze villa staat misschien wel in een klein dorp in Gelderland, maar met dit prestigieuze uiterlijk zou het optrekje ook gerust in het Gooi kunnen staan. De cijfers beloven al veel goeds, zoals de woonoppervlakte van 445 vierkante meter en het perceel dat maar liefst 1740 vierkante meter in beslag neemt. Het inhuren van een goede tuinman is dus een vereiste na de aanschaf van dit prestigieuze huis. Als we kijken naar de vraagprijs, is deze redelijk beperkt voor wat je ervoor terugkrijgt. Goed, woningen in Gelderland zijn simpelweg een stuk beter betaalbaar dan een huis in Blaricum, maar desalniettemin blijft deze villa een spectaculair onderkomen. Als je bereid bent om qua locatie iets in te leveren en wat betreft vraagprijs iets te winnen, kan dit huis in Ophemert een prima optie zijn. Je bent per vierkante meter namelijk nog geen 4250 euro kwijt, wat net boven het gemiddelde van Nederland uitkomt. In Amsterdam moet je per vierkante meter gemiddeld al bijna 8000 afrekenen, waardoor deze villa ineens goed betaalbaar lijkt!

villa funda beuningen te koop

Woonkamer heeft veel weg van een thuisbioscoop

Desondanks moet er precies 1.890.000 euro worden afgetikt voor dit huis, wat natuurlijk niet spotgoedkoop is. Wat krijgt de toekomstige eigenaar nu allemaal terug voor deze centen? Te beginnen bij de binnenzijde, waar twee gigantische deuren onze toegang bieden tot de ontvangsthal. Hier worden we verrast door een zeer degelijke vloer met honingraatpatroon en een authentieke houten trap naar de bovenverdieping. Diverse deuren leiden naar de vele vertrekken op de begane grond, zoals de zeer comfortabele en moderne woonkamer. Vanaf de reusachtige banken, die zich in deze living bevinden, kan er genoten worden van het grote flatscreen, wat de kamer bijna omtovert tot thuisbioscoop. De vloer licht een lichtgrijs tapijt van fluweel en ook de donkergroene poef is in dit materiaal uitgevoerd. Hierdoor passen alle details goed bij elkaar en wordt de kamer een zeer statig geheel. Ook op de marmeren tafel staat kleurrijke aankleding, die de living net iets meer charme geven.

Charmante vertrekken met prachtige details

Naast de klassieke open haard in de hoek van de living zijn twee grote openslaande deuren aanwezig, die de woonkamer met de aangrenzende eetkamer verbinden. Een spectaculaire selectie plafondlampen verlicht de houten eetkamertafel, die omringd is met exclusieve eetkamerstoelen. Verder is deze ruimte aangekleed met hoge kasten, een berenvel als tapijt en een aantal extra zitgelegenheden. Wederom treffen we een antieke open haard aan, waar de nodige charme en sfeer afstraalt. Deze plek leent zich perfect voor een goed glas wijn, terwijl het brandende hout knispert in de open haard. Zo is deze moderne villa ook voorzien van de romantische plekken, die we niet in de alledaagse woningen tegenkomen!

funda woning te koop beuningen

De begane grond heeft ons naast de mooie living en eetkamer nog een zeer moderne keuken te bieden. Deze kamer is van alle moderne technieken voorzien, waarbij zelfs een marmeren kookeiland z’n opwachting maakt. Ook is de nodige inbouwapparatuur van de partij en is er gedacht aan een indrukwekkende koffiemachine. Met een apparaat als dit, zet je ’s ochtends nooit meer slechte koffie, maar waan je jezelf een professionele barista! De koffie kan vervolgens gedronken worden in de aangrenzende extra eetkamer, waar bovendien een prachtig uitzicht over de omliggende tuin van toepassing is.

Badkamer met marmer en mozaïekstenen

Als we de trap naar de bovenliggende verdieping nemen, worden we als eerst verrast door een indrukwekkende masterbedroom. Dit soort slaapkamers zie je dus kennelijk niet alleen in films, maar is ook gewoon in het Gelderse Ophemert te bewonderen. De moderne inrichting is zeer stijlvol en de kleine ramen realiseren wederom een fenomenaal uitzicht over de bijbehorende achtertuin. Een andere stijlsoort treffen we aan in de nabij gelegen badkamer, die voorzien is van veel verschillende materiaalsoorten. Zo zien we niet alleen hout terug, wat voor een badkamer zeer opmerkelijk is, maar is de badkuip ook afgewerkt met marmer en is de muur versiert met mozaïekstenen. De badkamer wordt hierdoor absoluut niet saai en wordt het luxe bubbelbad nóg spectaculairder. Ditzelfde geldt voor de ruime inloopdouche die van boven tot onder is uitgevoerd in mozaïekstijl.

Stijlvolle badkamer

Moderne mancave en zeer unieke pooltafel

Dezelfde verdieping is goed voor een extra slaapkamer met klassieke inloopkast, en wederom komen een luxe badkamer tegen met veel overeenkomende details als de badkamer naast de masterbedroom. Het is natuurlijk allemaal prachtig, maar wat pas echt de aandacht trekt is de moderne mancave die in dit huis aanwezig is. Hier is een majestueuze pooltafel neergezet, zoals je ze nog nooit gezien hebt. Er is een groot televisiescherm geplaatst en er is rekening gehouden met diverse zitplaatsen. Zoals je in een mancave wel mag verwachten is ook het dartboard, met bijbehorende attributen, van de partij. Ook de racestoel, die dient als zogeheten cockpit simulator, zou in dit vertrek niet misstaan, al bevindt deze opstelling zich op dit moment nog in een andere kamer van het huis. Er zijn hoe dan ook genoeg ingrediënten aanwezig voor de perfecte zaterdagavond met je vrienden!

Royaal zwembad zorgt voor vakantiesferen

In een riante villa als dit mag de privé-wellness natuurlijk niet ontbreken. Zo beschikt de woning over een ruime sauna, maar is er ook gedacht aan een enorm zwembad. Hoewel de sauna zich in één van de kamers op de eerste verdieping bevindt, is het zwembad in de tuin geplaatst. Dit bad is net zo groot als de gemiddelde woning in het centrum van Amsterdam, en kan verwarmd worden naar iedere gewenste temperatuur. Met een zwembad als dit en de prachtige groene omgeving, waan je jezelf in deze achtertuin op een vakantie-eiland. Al die luxe moet natuurlijk wel bekostigt worden en dat gaat je, ondanks de schappelijke prijs per vierkante meter, niet in de koude kleren zitten. Om als kersverse eigenaar van dit stulpje een duik te kunnen nemen in dit royale buitenzwembad, zou je een geldbedrag af moeten tikken van maar liefst 1.890.000 euro! Zie hieronder een aantal extra foto’s van deze fijne villa en oordeel zelf of het dit geldbedrag waard is!

huis met zwembad beuningen