De verhaallijn van The Substance

In de horrorfilm The Substance volgen we een uitgerangeerde actrice (gespeeld door Demi Moore) die nogal struggelt met de bijkomende uiterlijke kwaaltjes van het ouder worden. Op een dag krijgt ze de kans om één of ander wondermiddel te nemen die ervoor kan zorgen dat ze in één klap tijdelijk jonger kan worden. Wat als een topmiddeltje begint ontpopt zich tot een duistere wereld (vol met shockerende beelden).

Bekijk hier de trailer van The Substance:

De angst aangejaagde filmfanaten in Groningen

The Substance maakte dus veel los tijdens een voorvertoning van de film in Groningen. In cultuurcentrum Forum Groningen werden er meerdere meldingen gedaan over fans die voortijdig besloten dat ze de film niet meer aankonden. Er werd zelfs opgemerkt dat sommigen in tranen de zaal hadden verlaten. Één persoon in het bijzonder trok de film echt niet meer en viel zelfs flauw. Medewerkers van de bioscoop vertelden dat ze dit nooit en te nimmer eerder hebben meegemaakt. Deze horrorverhalen over kijksessies van deze film werken mee aan de al torenhoge nieuwsgierigheid naar de film bij fans van het genre.

Reviews op IMDb en Rotten Tomatoes

De film is officieel nog niet uit voor het gewone publiek, maar critici over de gehele wereld hebben hun lof geuit naar de film. Op zowel IMDb (7,8) als Rotten Tomatoes (92%) scoort de horrorfilm torenhoge reviews. Ook mensen die de eer hadden de film ietwat eerder te mogen kijken uiten hun tevredenheid over de film. Check hier wat voorbeelden van X:

tweet

tweet