Een koelbloedige zet

Keira ontdekte dat haar vriend niet bepaald trouw was en besloot om het heft in eigen handen te nemen. En wat is nou een betere manier om je ex te straffen dan door iets wat hij aanbidt te verpatsen voor een fractie van de prijs? Zijn Off-White Jordan 1 sneakers, die al vanaf de release moeilijk te verkrijgen waren, moesten eraan geloven.

In haar advertentie maakt ze duidelijk waarom deze schoenen nu te koop staan. “Off White Jordan 1, Maat 10, in geweldige staat, nauwelijks gedragen,” schrijft ze. Maar dat is niet alles: “Ik verkoop de favoriete schoenen van mijn ex-vriend die hij bij mij heeft achtergelaten, omdat hij me heeft bedrogen. Dus doe een bod.

schoenen

Een koopje voor sneakerheads

Voor de echte sneakerheads klinkt dit als muziek in de oren. Deze zeldzame sneakers, ontworpen door Virgil Abloh in samenwerking met Off-White, zijn bijna niet te vinden. Ze worden normaal gesproken verkocht voor een bedrag waar je een leuke vakantie van kunt boeken. Maar Keira had daar geen boodschap aan en zette ze op Depop voor slechts £ 400.

Niet de eerste

Keira is trouwens niet de eerste die zo’n geniale wraakactie uithaalt. Het blijkt een trend te zijn onder exen om de spullen van hun voormalig geliefde voor een prikkie te verkopen. Het internet staat vol met verhalen van exen die hun wraak nemen op deze manier. Of het nu gaat om games, gadgets of, zoals in dit geval, schoenen die meer waard zijn dan de gemiddelde maandhuur, het idee blijft hetzelfde: als jij je misdraagt, mag je flink dokken.

De moraal van dit verhaal? Wees trouw, want anders kan het zomaar zijn dat je geliefde sneakers voor een prikkie de deur uitvliegen en dan ben je niet alleen je relatie kwijt, maar ook een paar duizend euro. Keira heeft in ieder geval duidelijk gemaakt dat je beter geen gekke dingen moet doen als je bij haar in de buurt bent.