Betaalbare e-bike bij de Action

De CARRATT e-bike is uitgerust met een krachtige 250 watt achtermotor, waarmee je soepel tot 25 km/u rijdt. Met een indrukwekkende actieradius van 80 tot 120 km hoef je je geen zorgen te maken over lange afstanden of veel trappen. Ideaal voor zowel korte ritjes door de stad als langere tochten in het weekend.

Het stijlvolle, zwarte frame met lage instap en 28 inch wielen maakt deze e-bike geschikt voor iedereen, ongeacht je lengte. De verstelbare zadelpen en stuur zorgen ervoor dat je altijd comfortabel zit, zelfs als je wat langer bent. De 13.0 Ah accu zit handig op de bagagedrager en is eenvoudig los te halen om op te laden.

Dankzij de drie trapondersteuningen en zes versnellingen fiets je altijd met gemak, of je nu door de stad rijdt of een heuvel op moet. Extra handig: de Walk Assist-functie helpt je wanneer je de fiets aan de hand meevoert, bijvoorbeeld bij een brug of als je zware boodschappen hebt.

e bike

Wat een goed ding zeg!

Veiligheid is ook goed geregeld. De CARRATT is voorzien van voor- en achterverlichting op batterijen en een kettingkast die je kleding beschermt. Bovendien zit je lekker comfortabel op het zachte zadel, zelfs tijdens langere ritten.

Deze e-bike wordt binnen 3-5 werkdagen bij je thuisbezorgd, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe rit. Let op: hij is alleen hier online verkrijgbaar, en er geldt een maximum van één fiets per bestelling. Dus waar wacht je nog op? Scoor jouw CARRATT e-bike en ervaar het gemak van elektrisch fietsen voor een prijs die je nergens anders vindt!

Grijp deze kans en rijd binnenkort stijlvol en moeiteloos door de stad met deze nieuwe CARRATT e-bike!