De ultieme mannendroom

In Amerika weten ze wel wat luxueuze huizen zijn, voor de gekste bedragen staan hier de meest unieke woningen te koop. Zo treffen we dit keer deze abnormale villa gelegen aan de kustlijn van Connecticut. Het gaat overigens niet enkel om een gigantisch huis, maar ook om een enorm stuk grond wat bij de koop is inbegrepen.

Er zijn bijzondere keuzes gemaakt om dit ruime perceel op te vullen, waardoor de woning veel aandacht trekt op sociale media. Het huis wordt bestempeld als de ultieme mannendroom en moet dus flink wat centen gaan kosten. De heer die z’n dromen werkelijk gaat maken door het huis daadwerkelijk te kopen, moet een geldbedrag opsnorren van zo’n 31.790.000 euro! Met die vraagprijs verslaat het huis met gemak de duurste woning van Nederland, maar dat is ook logisch als we kijken naar de unieke faciliteiten die bij dit optrekje zijn inbegrepen.

Verwarmde jacuzzi met buitenbar

Alle pracht en praal komt ons al tegemoet aan de buitenzijde van de villa. De achtertuin van het huis zien we doorgaans alleen in bioscoopfilms. Het is echter geen filmdecor, maar een werkelijke tuin zoals deze bij het huis hoort. Op het grote grasveld aan het water kan prima worden genoten van de zon of een partijtje voetbal worden gespeeld. Een plons in het lichtblauwe water mag ook niet worden overgeslagen. Mocht het water je toch te koud zijn, biedt de achtertuin van dit majestueuze huis gelukkig een oplossing. Aan de linkerzijde is een royaal buitenzwembad geplaatst, wat met één druk op de knop op de gewenste temperatuur kan worden ingesteld. Langs de zwembadrand staan luxe zonnestoelen, waardoor het vakantiegevoel helemaal compleet is.

Als klap op de vuurpijl is er een enorme jacuzzi geplaatst die, mocht dat nodig zijn, kan worden afgedekt tegen de felle zon. Zo geniet je van de bubbels in het bad en de bubbels in je glas, zonder daarbij levend geroosterd te worden. Naast deze jacuzzi vinden we de buitenbar terug, waar we de nodige alcoholische versnaperingen vandaan kunnen toveren. Dat hoort natuurlijk wel een beetje bij het goede leven, wat je in deze prachtige omgeving volop beleeft.

Racen op de privékartbaan

Oké, ter ontspanning biedt de achtertuin genoeg mogelijkheden, maar we willen ook een beetje actie en sensatie beleven. Ook daar is de woning op voorbereid. Achter het buitenzwembad vinden we namelijk een enorme privékartbaan terug, waar je met al je vrienden een potje kan racen. De baan beschikt over vier karts, waarmee je het uitdagende circuit mee kunt trotseren. Dit is natuurlijk de droom van iedere man, een eigen kartbaan in je achtertuin. Snelle rechte stukken, lastige haarspeldbochten en vlotte chicanes maken het parcours niet gemakkelijk, maar wel heel tof! Om jezelf uit te leven achter het stuur van een snelle vierwieler hoef je dus nooit meer af te reizen naar Spa Francorchamps. Slechts enkele meters vanaf de voordeur is het al mogelijk om jezelf even de nieuwe Max Verstappen te wanen. 3,2,1 Start!

villa met kartbaan te koop

Autosport is overigens niet de enige sport die we kunnen beoefenen rondom dit peperdure huis. Zo zijn er ook nog een tennis- en basketbalveld aanwezig. Om lekker sportief bezig te zijn biedt de woning dus genoeg mogelijkheden.

Replica Stonehenge in de achtertuin

Wat niet onopgemerkt kan blijven is het unieke monument wat we aan de achterzijde van de privékartbaan terugvinden. Hier is namelijk een schitterende replica neergezet van het unieke megalithische monument Stonehenge. Normaal gesproken zou je het vliegtuig moeten pakken naar het Engelse plaatsje Amesbury, waar de originele Stonehenge gevestigd is, maar de tuin van deze dikke villa brengt het monument gewoon naar je voordeur. De replica is zeer keurig onderhouden en lijkt daadwerkelijk op het originele monument uit de Jonge Steentijd. Het geheel is misschien iets minder spectaculair dan de aangelegen kartbaan, maar niemand anders dan de toekomstige eigenaar van dit huis, heeft een eigen Stonehenge in de achtertuin staan. Met deze replica heb je dus wel iets zeer unieks in handen.

Een wijntje uit eigen tuin

Om de tuin helemaal af te maken is aan de andere zijde van het huis een gigantische wijngaard aangelegd. Hier kunnen wijndruiven onder de meest ideale omstandigheden tot groei komen om uiteindelijk te worden verwerkt tot een goede fles wijn. Hier wordt natuurlijk personeel voor ingehuurd, maar je kan vervolgens wel een wijntje drinken uit eigen tuin. Zoiets is niet voor iedereen weggelegd. Ook zijn er andere boomgaarden terug te vinden waar de hoogste fruitbomen staan. Zo zorgt de tuin ervoor dat je lekker zelfvoorzienend kunt leven en zelfs voor eten het huis niet hoeft te verlaten.

Indrukwekkende binnenzijde

De binnenzijde van deze miljoenenvilla is minstens net zo indrukwekkend als de bijbehorende tuin. De living bestaat uit veel comfortabele zitplaatsen en een uniek interieur. We vinden een zeer modern kookeiland en zelfs een gloednieuwe pooltafel terug op de begane grond. We worden verrast door veel marmer, fluweel en glas, waardoor het geheel een luxe uitstraling heeft. Dit zien we overigens ook op de eerste verdieping terug, waar we een compleet ingerichte privésportschool treffen. Naast deze kamer zijn nog een zitkamer en een moderne bibliotheek te betreden.

Dakterras met uitzicht over het privéstrand

In z’n totaliteit telt de woning maar liefst zes verschillende slaapkamers en vijf badkamers. Onder al die vertrekken bevinden zich één masterbedroom, die uiteraard het grootste is van het zestal, en een bijbehorende en suite badkamer. Al deze elf ruimtes zijn natuurlijk tot in de puntjes van luxe voorzien, maar één bad- en slaapkamers springen er duidelijk bovenuit. Ook mogen de ruime balkons en dakterrassen niet ontbreken in een woning van bijna 32 miljoen piek. Vanaf het metershoge dak heb je een schitterend uitzicht over het enorme perceel. Als je goed kijkt zijn zelfs het koetshuis en het privéstrandje te zien, maar dan heb je wel bijna een verrekijker nodig, zo groot is de indrukwekkende achtertuin! Tja, het mag duidelijk zijn dat iedere man een moord zou doen om in dit huis te kunnen wonen. Het verwezenlijken van een droom blijkt niet goedkoop te zijn, want na het aftikken van 32 miljoen euro is het nog niet voorbij met de kosten. Zo bedraagt de VvE iedere maand alleen al bijna 1000 euro! Om in dit prachtige stulpje te kunnen vertoeven moet je dus écht een grootverdiener zijn! Zie hieronder nog meer foto’s van dit unieke huis.