Wie is Mirjam uit B&B Vol Liefde?

De 52-jarige Mirjam is een avontuurlijke vrouw, die de afgelopen twintig jaar met haar gezin de wereld heeft verkend. Na haar scheiding en het uitvliegen van haar kinderen besloot Mirjam een lang gekoesterde droom waar te maken: het oprichten van een hotel in Zuid-Afrika.

Met trots en enthousiasme runt ze nu Parsons Hilltop Safari Camp, een lodge met vier luxe safaritenten in het hart van het Krugerpark. De lodge biedt een unieke ervaring voor de gast: de natuurlijke omgeving van Zuid-Afrika, waar met regelmaat wilde dieren op bezoek komen. Daarnaast beheert Mirjam een nabijgelegen villa waar ze ruimte heeft voor tien gasten. Sinds kort is Mirjam één van de prominente gezichten van het populaire RTL-programma B&B Vol Liefde, waarin B&B-eigenaren op zoek gaan naar de liefde.

Welke accommodaties heeft Mirjam uit B&B Vol Liefde te bieden?

Het Parsons Hilltop Safari Camp biedt vier afgelegen safaritenten, elk met hun eigen privéterras en unieke vorm van privacy. Met haar zorgvuldig uitgekozen meubels en een stijl die de romantiek van het klassieke Afrika combineert met een modern comfort en luxe, heeft Mirjam een unieke sfeer gecreëerd. Vanaf het privéterras heb je uitzicht op een verlichte drinkplaats, waar dieren vaak komen drinken. De tenten zijn smaakvol ingericht, met een luxueus decor en suite badkamers. Je kunt kiezen uit twee soorten tenten: de klassieke tent en de luxueuze tent. De klassieke tent is uitgerust met twee aparte bedden en beschikt over een en suite douche en toilet. Er is een staande ventilator aanwezig, evenals een kluisje voor je waardevolle spullen en een muskietennet. De klassieke tenten stralen een rustieke, maar chique sfeer uit. Hieronder vind je een foto die de sfeer van de tent perfect weergeeft:

mirjam b&b vol liefde

De luxueuze tent is voorzien van een extra lang kingsize bed of twee aparte bedden en een en suite badkamer met toilet. Deze tent biedt daarnaast alle faciliteiten die de klassieke tent ook te bieden heeft, maar er is meer! In deze tent vind je namelijk  en binnen of buitendouche én een jacuzzi. Bovendien heeft de luxueuze tent niet alleen uitzicht op de verlichte drinkplaats, maar ook op de uitgestrekte landschappen van de Afrikaanse wildernis. De foto hieronder illustreert wat je precies van deze tent kunt verwachten:

mirjam b&b vol liefde

Wat betaal je voor een verblijf bij Mirjam?

De prijzen die Mirjam voor haar B&B hanteert zijn in Zuid-Afrikaanse Rand. Eén Rand staat ongeveer gelijk aan een 0,05 euro. Tijdens het verblijf is het ontbijt inclusief, evenals de lunch, het diner, onbeperkt koffie en thee én een drie uur durende safaritocht in een open voertuig. De andere faciliteiten, zoals wellness en andere activiteiten, zijn optioneel bij te boeken.

Je kunt bij Mirjam kiezen tussen een klassieke tent of een tent met meer luxe faciliteiten. Voor de klassieke tent ben je omgerekend zo’n 200 euro per nacht kwijt en voor de luxe tent mag je zo’n 235 per nacht aftikken (vanafprijzen).

Hieronder zetten wij nog een aantal foto’s op een rij van de B&B van Mirjam:

B&B vol liefde mirjam camp mirjam