Wonen aan het water in rust en ruimte

Deze charmante hoek-woonboerderij uit 1846 is meer dan alleen een huis; het is een lifestyle. Gelegen aan het serene Grevelingskanaal, biedt het pand een woonoppervlakte van 128 m² en staat het op een riante kavel van maar liefst 2.416 m². Hier ontwaak je elke ochtend met een adembenemend uitzicht over je eigen terrein, waar je paarden rustig staan te grazen. Het leven wordt hier even rustgevend als de omgeving.

funda huis

De woning zelf is levensloopbestendig en recent flink opgeknapt. Denk aan 10 zonnepanelen, een pelletkachel, airco en modern schilderwerk. De ruime en lichte woonkamer biedt direct zicht op je terrein, en vanuit de woonkeuken kun je zo de tuin inlopen. Daarnaast zijn er drie royale slaapkamers, een luxe badkamer met ligbad en inloopdouche, en een praktische bijkeuken.

Buitenleven op z’n best

Maar het echte hoogtepunt ligt buiten. De tuin rondom de woning is een paradijs voor paardenliefhebbers en buitenmensen. Een royale paardenbak met natuurlijke drainage (all-weather bak) en drie splinternieuwe stallen met automatische drinkbakken maken dit tot de perfecte plek om je viervoeters dicht bij huis te houden. Verder is er een douglas overkapping van 3×6 meter geplaatst, ideaal voor lange zomeravonden.

funda huis

En alsof dat nog niet genoeg is, beschik je ook over een eigen aanlegsteiger aan het water. Ideaal voor watersportliefhebbers of voor wie gewoon wil genieten van een boottochtje op het kanaal.

Perfect gelegen woonboerderij

Eexterveenschekanaal is een rustig lintdorp in een groene, landelijke omgeving. Toch ben je niet ver van de bewoonde wereld: steden zoals Veendam, Assen en Zuidlaren zijn binnen handbereik. Zo heb je het beste van beide werelden: de rust van het platteland en de voorzieningen van de stad.

Deze woonboerderij is perfect voor iedereen die droomt van een landelijk leven met alle moderne gemakken. Interesse gewekt? Bekijk hieronder meerdere foto’s van de woning (bron: Funda):

funda huis woonkamer

funda huis

woning met paardenstallen te koop