Flinke vernieuwingen aan deze miljoenenvilla in 2021

De rietgedekte villa met aangebouwde dubbele garage werd bijna vijftig jaar geleden al neergezet, maar verkeert in absolute topconditie. Ook de enorme woonoppervlakte van bijna 400 vierkante meter en het gigantische perceel van ruim 3.050 vierkante meter dragen bij aan de stevige vraagprijs van deze woning.

De huidige eigenaren kochten het optrekje in 2021 om het vervolgens flink te verbouwen. Hierdoor is weinig terug te zien van de 50-jarige leeftijd van het huis. Volgens de makelaar zijn tijdens de renovatie kosten noch moeite gespaard en is de volledige dakconstructie vernieuwd. Het dak is verhoogd, uitgevoerd in staal, goed geïsoleerd en tot slot bedekt met een hoogwaardige rietsoort. Daarnaast is de tuin flink verandert en nagenoeg volledig opnieuw aangelegd, waarvan het eindresultaat zeer overweldigend is. Ook de binnenzijde van de miljoenenvilla is stevig onder handen genomen. Zo is de woonkamer opnieuw uitgebouwd en de bestaande garage riant vergroot.

Grote tuin met royale groenvoorziening

Aan zowel de voor- als achterzijde oogt de woning erg imposant en zijn de resultaten van de verbouwing in 2021 goed terug te zien. Bij het binnengaan van het elektrische hek, springen de keurige tuin en spectaculaire woning direct in het oog. De auto kan je moeiteloos de dubbele garage inrijden, al biedt het perceel al genoeg ruimte voor een gigantisch wagenpark. Aan de linkerzijde is diverse groenvoorziening zichtbaar waaronder een grasveld, struiken en bomen in alle soorten en maten. Soortgelijke taferelen vinden we terug aan de achterkant van het huis, waar de strakke grasmat doet denken aan een golfgreen. Hier mag een zonovergoten buitenterras met luxe lig- en zitplaatsen uiteraard niet ontbreken. De creatievelingen onder ons zien waarschijnlijk al een buitenzwembad voor zich, al moet deze dan nog wel even worden aangelegd. Ruimte is er immers genoeg!

Comfortabele living met suède fauteuils

Ook aan de binnenkant van de woning kom je aan ruimte niets te kort. Alleen al de living is groter dan het gemiddelde huis in Amsterdam. De kamer is erg bijzonder ingericht en heeft een comfortabele en luxueuze uitstraling. Grote banken en suède fauteuils zorgen ervoor dat er in deze woonkamer flink ontspannen kan worden. Verder zien we veel goud en zwart terug in de woning, waar de enorme kast in de woonkamer een goed voorbeeld van is. Zo vinden we een heleboel gouden details terug in de vorm van olifanten-, tijger- en papegaaienbeeldjes. Toch ziet het er allemaal strak genoeg uit om het ordinair te noemen. Laten we zeggen dat je ervan moet houden. De woonkamer loopt naadloos over in de eetkamer, waar grote openslaande deuren toegang bieden tot de gigantische achtertuin. Aangrenzend aan dit gedeelte van de begane grond, vinden we een extra eetgedeelte die zich naast de moderne keuken bevindt. Vooral in de keuken zien we de uitmuntende resultaten van de verbouwing die drie jaar geleden plaatsvond. Alles in deze ruimte is nieuwer dan nieuw en alle hoogwaardige inbouwapparatuur is dus aanwezig.

Privékapsalon met alles erop en eraan

Wat pas écht opmerkelijk is, is de kapsalon die zich op de begane grond van deze woning bevindt. Het is niet een gigantische salon, maar er kunnen gerust drie klanten tegelijkertijd worden geknipt. De ruimte is voorzien van een wastafel, kappersstoelen, grote spiegels, een eigen toilet en zelfs een balie met een kassa! De kappersruimte heeft een eigen ingang dus kan worden verhuurd aan derden, maar als kersverse eigenaar van de villa kan je uiteraard ook zelf de handen uit de mouwen steken. Veel mensen dromen van dergelijke praktijken aan huis en om een extra zakcentje te verdienen biedt de kapsalon een heleboel mogelijkheden. Ja, we komen veel tegen op Funda, maar dit is wel heel erg uniek!

Eigen bruine kroeg

Natuurlijk is het lekker wanneer je het huis niet hoeft te verlaten voor een goede kapbeurt, maar eerlijk is eerlijk mannen, de ingebouwde bruine kroeg laat onze harten pas écht sneller kloppen. Achter een lange gang zit een volledig ingerichte bar verstopt, waar iedere man van droomt! Alles is aanwezig, barkrukken, glazen, drankflessen, biertap en een uitstekende geluidsinstallatie. Om de ruimte stijl te geven, hebben de huidige eigenaren de kroeg te voorzien van een aantal oude exclusieve motoren. Het maakt de aankleding van het vertrek helemaal compleet en misstaat totaal niet. Hier kunnen we wel een paar goede feestjes geven, toch heren?

Spectaculaire masterbedroom met en suite badkamer

Op de bovenliggende verdieping vinden we een bijzondere kamer terug. Er is zoveel ruimte aan de binnenzijde van de woning dat er zelfs plek is voor een riante kleedkamer. Hier kunnen de vele schoenen, kleding en accessoires worden opgeborgen. Een gewone kledingkast is te min voor deze villa, het moet luxer dan luxe. Aan de andere kant van de muur is de masterbedroom te vinden, waar we onze ogen wederom uitkijken. Een slaapkamer met zoveel ruimte zie je zelden. Wederom zet de kleur goud de trend, waar helemaal niets mis mee is. Via een schuifdeur is de en suite badkamer te betreden. Je raadt het al: het luxueuze ligbad, de dubbele wastafel en inloopdouche zijn allemaal van de partij.

Verder vinden we nog een aantal zeer luxe slaap- en badkamers terug op de eerste verdieping. Ze overtreffen de masterbedroom niet, maar mogen er zeker wezen. Op de tweede verdieping zijn nog een ruim kantoor en fitnessruimte aangelegd. Om te sporten en werken hoef je dus ook niet eens de deur uit. Ook is er op deze verdieping nog gedacht aan een extra slaapkamer voor gasten of een eventuele Au Pair.

Droomvilla met een stevige vraagprijs

Zo groot als de luxe en het comfort zijn in deze villa, zo groot is de vraagprijs. Op het prijskaartje prijkt het schrikbarende bedrag van precies 2.690.000 euro! Het hebben van een huis met eigen kapsalon en kroeg komt dus niet zomaar aanwaaien. Maar ja, het huis staat na een week nog steeds te koop, dus deze droom kan voorlopig nog werkelijkheid worden! Bekijk hieronder meerdere foto’s (Funda):