Perceel van bijna drie voetbalvelden

Een huis van bijna 44 miljoen euro komen we niet elke dag tegen en de verkoop van deze woning in Florida is daarom uiterst bijzonder. De bouw vond vorig jaar plaats en het huis is nog niet bewoond geweest. Voor de enorme vraagprijs krijg je dus een gloednieuw onderkomen, waar aan luxe geen gebrek is.

Ook aan ruimte zal je niets tekort komen, het perceel dat bij de woning is inbegrepen beslaat maar liefst 20.000 vierkante meter. Dat is bijna even groot als drie voetbalvelden. Het is begrijpelijk dat deze ruimte op spectaculaire wijze benut is door de architect.

Woning 44 miljoen euro

Een waanzinnig optrekje

Eigenlijk heeft de woning vanaf de buitenkant vooral veel weg als een luxe hotel of resort. Het is natuurlijk zo groot dat je er wel met z’n tienen zou kunnen wonen. Het vooraanzicht van de miljoenenvilla is zeer modern en springt direct in het oog. De grote fonteinen bij de entree maken het aanzicht spectaculair en uniek. Je waant jezelf in een film bij het zien van het huis. Rondom het huis zijn royale balkons geplaatst met kunstgras, waardoor er op alle etages genoten kan worden van de zon. Een zonnestoeltje hier en daar ontbreekt uiteraard niet. Je kan het zo gek niet bedenken of het is aanwezig in dit waanzinnige optrekje!

Luxueuze ontvangsthal

Alles is luxe in en rondom de woning. Laten we beginnen bij de verfijnde binnenzijde, waar we onze ogen uitkijken. Vanaf de ontvangsthal tot de woonkamer, overal is de vloer van marmer en hoogwaardige bouwmaterialen. Bij binnenkomst springt vooral de monsterlijke motor aan de linkerzijde in het oog. Op een mooi decor onder de trap staat een machtige tweewieler te pronken met maar liefst drie uitlaten. Dit is overigens een werkend apparaat, dus de liefhebber kan ervoor kiezen om met de motor door de zonovergoten omgeving te scheuren. Niet minder indrukwekkend is de lift aan de rechterzijde, die transport biedt naar alle bovenliggende verdiepingen. De luxueuze trap had dus niet eens aangelegd hoeven worden, al zorgt deze er wel voor dat het plaatje in de ontvangsthal helemaal compleet is.

prachtige villa

Abnormale living met veel marmer en goud

De hal loopt direct over in de abnormale living en keuken. Ook in deze vertrekken is veelvuldig gebruik gemaakt van marmer en goud, wat het geheel een geweldige uitstraling geeft. Uiteraard mag er in zo’n woonkamer geen peperdure pianovleugel ontbreken. Deze is dus ook aanwezig, al zorgt de gouden decoratie er wel voor dat deze piano next-level is. Van de live pianomuziek kan genoten worden vanuit een van de vele comfortabele zitgelegenheden. Aan de raamzijde is een aantal luxe banken geplaatst, waardoor er van het prachtige uitzicht aan de achterkant van het huis kan worden genoten. Om de boel in stijl af te toppen staat er een enorme fles Dom Perignon op een verhoging tussen de woonkamer en de vijver. De fles staat er enkel ter decoratie en kan dus helaas niet leeg worden gedronken, maar daar biedt de wijnkoelcel een oplossing voor. Het tweede gedeelte van de woonkamer nodigt namelijk uit om van een exclusieve borrel te genieten. Hier is een gigantische televisie aan de wand geplaatst, waardoor je gaat twijfelen of je niet in een bioscoop zit. Onder het scherm pronkt een brede open haard, zodat de living sfeervol en comfortabel oogt.

Royale bar met exclusieve champagneflessen

Aan de andere zijde van het vertrek vinden we gigantische keuken met kookeiland. Wederom vinden we veel marmer en goud terug, maar ook de lampen boven het kookeiland zijn erg opmerkelijk. We kunnen wel stellen dat de energierekening er in deze woning niet om zal liegen. De keuken is vanzelfsprekend voorzien van alle gemakken, faciliteiten en moderne inbouwapparatuur. Aan de achterzijde in dit woongedeelte vinden we de eetkamer terug die, evenals de woonkamer, een uitmuntend uitzicht biedt over de achtertuin. Ditzelfde uitzicht heb je overigens ook vanachter de bar die zich op deze etage bevindt. Ja, een eigen bar in de woonkamer, het is toch fantastisch? De peperdure flessen van Moët & Chandon, Bottega en Ruinart staan al klaar, er hoeft enkel nog ingeschonken en geproost te worden. Om dit vertrek helemaal af te maken is er een hypermoderne pooltafel geplaatst. Om jezelf te vermaken hoef je deze miljoenenwoning dus niet eens te verlaten!

woning marmer florida

Sterrenhemel in de sauna en jacuzzi op het balkon

Op de begane grond vinden we de eerste royale slaapkamer tegen, die we gerust kunnen bestempelen als masterbedroom. De kamer is gestyled in voornamelijk goud- en zwarttinten. Aan de muur pronkt diverse decoratie en wederom een immens televisiescherm. Aangrenzend aan dit vertrek bevindt zich de eerste badkamer van het huis. Je verwacht het al: een groot bubbelbad en enorme inloopdouche stelen hier de show. Op de bovenliggende etages bevinden zich soortgelijke slaap- en badkamers, al is er op de eerste verdieping wel sprake van een royale sauna met sterrenhemel. Hier kan dus optimaal ontspannen worden, maar mocht dat in deze wellness-ruimte toch niet lukken, bieden openslaande deuren toegang tot de jacuzzi op het balkon.

Hoewel de woning helemaal vol hangt met enorme beeldschermen is er voor de zekerheid nog een gigantische thuisbioscoop aangelegd. Hier zijn twee rijen met moderne massagestoelen neergezet, zodat de films op ontspannen wijze kunnen worden gekeken. Mocht al die ontspanning niets voor jou zijn, kan je jezelf altijd nog uitleven in de aangrenzende sportschool. De nieuwste fitnessapparaten moeten de toekomstige eigenaar van die luxueuze optrekje in goede conditie zien te houden. Op dezelfde verdieping zijn nog vele bad- en slaapkamers geplaatst waar je ook helemaal niets tekort komt. Het mag duidelijk zijn dat je hier niet in je eentje hoeft te gaan wonen. Er is ruimte voor een heel voetbalteam!

Aanlegplaats is perfect voor een gigantisch jacht

Zo absurd als de binnenzijde van de woning is, zo abnormaal is de omliggende tuin. Aan de achterzijde van het huis is, door middel van vele openslaande deuren, het enorme buitenzwembad te betreden. Hier kan het gemiddelde luxe hotel nog heel wat van leren. Het bad is omringd door nette beplanting en vele zonnestoelen. Wegens het grote aantal ligplaatsen en het zwembad doet de achterkant van het huis vooral denken aan een peperduur resort. Gezien het feit dat de woning zich aan het water bevindt kan er naast het zwembad ook een duik worden genomen in het natuurwater, althans, als daar geen enorm jacht ligt aangelegd. De aanlegplaats is namelijk voorbereid op de grotere schepen die er te koop zijn. Grote palen met boeien verlangen naar de komst van een enorm schip, die minstens net zo luxe is als het huis zelf!

woning met helikopterplatform

Golfbaan en helikopterlandingsbaan op het dak

Het huis is overigens niet enkel met een snelle bolide of luxe jacht te bereiken. Op het dak van de woning is een ruime landingsbaan voor helikopters aangelegd. Want ja, als je een huis van 44 miljoen euro kan betalen, is de aanschaf van een eigen helikopter slechts een kleinigheid. Wel is het zaak om goed op de landingsplaats te landen en niet op de privé-golfbaan terecht te komen. Deze golfbaan bevindt zich namelijk ook op het dak van deze miljoenenvilla. Zoiets decadents zie je maar zelden!

Een droomhuis met enorme vraagprijs

Naast al deze luxe zorgt vooral de vraagprijs ervoor dat het optrekje voor velen een droomhuis zal blijven. Wie wil er nu niet leven in dit paradijs op aarde? Toch lijken er veel belangstellenden te zijn voor de woning, waardoor het zo maar kan zijn dat de woning uiteindelijk nóg meer zal kosten dan 44 miljoen piek. Wellicht wordt het optrekje gezien als investering, het huis is immers evenveel waard als 55 huizen in Blaricum bij elkaar! Mochten de huizenprijzen in Florida echter dalen, levert dat al snel een verlies op van miljoenen euro’s! Bekijk hieronder meerdere foto’s van de woning: