Waarom dit board van de Lidl een must-have is

Het CRIVIT Opblaasbaar SUP-board van de Lidl is ontworpen voor stabiliteit en veelzijdigheid. Met afmetingen van ongeveer 315 x 84 x 15 cm biedt dit board een breed oppervlak dat zorgt voor hoge kiepstabiliteit. Dat betekent dat je minder snel in het water kukelt en meer tijd hebt om te genieten van het peddelen.

De set wordt compleet geleverd, dus je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste accessoires. De verstelbare SUP-peddel, die je kunt aanpassen van ongeveer 170 tot 210 cm, maakt het mogelijk om de perfecte lengte te vinden voor jouw lichaamslengte en peddelstijl. Het eenkamersysteem zorgt voor een gering gewicht, waardoor je het board gemakkelijk kunt dragen en opbergen.

sup board kopen goedkoop

Extra voordelen

Bij Lidl krijg je niet alleen een fantastisch product, maar ook topservice. Je kunt het SUP-board binnen 30 dagen gratis retourneren als het toch niet helemaal is wat je zocht. En dat voor slechts € 149,-, inclusief BTW, exclusief levering. Heb je de knoop doorgehakt? Je kunt het board in je winkelwagen gooien en vandaag nog bestellen. Betaal gemakkelijk binnen 14 dagen met AfterPay_Riverty. Lekker makkelijk, toch?

Wil je deze zomer de golven trotseren met je eigen SUP-board? Dan is dit hét moment om toe te slaan. Check snel de Lidl webshop en verzeker jezelf van deze geweldige deal. Wees er snel bij, want op=op!

Met deze topdeal van Lidl ben je helemaal klaar voor een zomer vol avontuur op het water. Of je nu gaat voor een ontspannen tochtje op het meer of jezelf uitdaagt op ruigere wateren, met het CRIVIT Opblaasbaar SUP-board kan het allemaal. Happy paddling.