Waarom de Inventum Mobiele Airco – AC901?

Deze mobiele airco van Inventum is een echte krachtpatser met een koelvermogen van 9000 BTU (2600 watt). Hij is ideaal voor ruimtes tot 80m³, dus perfect voor de woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor. Maar dat is nog niet alles, dit handige ding is een 3-in-1 apparaat: hij kan ook ontvochtigen en ventileren. Zo ben je verzekerd van een aangenaam binnenklimaat, ongeacht het weer buiten.

airco

Gebruiksvriendelijke en complete mobiele airco

Met het duidelijke display en de bijgeleverde afstandsbediening is de Inventum AC901 eenvoudig te bedienen. Of je nu de temperatuur wilt aanpassen of de timer wilt instellen, het kan allemaal met een druk op de knop. Daarnaast wordt het apparaatje geleverd met een luxe raamafdichtingskit, zodat je geen kostbare koele lucht verliest. En dankzij de vier zwenkwieltjes is hij makkelijk te verplaatsen naar elke gewenste ruimte.

Met de Inventum Mobiele Airco – AC901 ben je klaar voor de warme zomerdagen. Deze veelzijdige en krachtige airco zorgt voor een aangenaam klimaat in huis, zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Profiteer nu van deze geweldige deal bij Albert Heijn en blijf de hele zomer koel!

Bekijk de Inventum Mobiele Airco – AC901 nu op de Albert Heijn website en sla je slag voordat het te laat is!