1. Veloretti Ace Two

De Veloretti Ace Two is een perfecte combinatie van stijlvol design en praktische functionaliteit, ideaal voor stadsritten. Uitgerust met een krachtige 65 Nm middenmotor, automatisch schakelsysteem en een onderhoudsvrije Gates Carbon Belt Drive, beweeg je moeiteloos door de stad of het platteland.

 

De 540 Wh accu levert een indrukwekkend bereik tot wel 120 kilometer, terwijl de hydraulische schijfremmen garant staan voor veilige stops. Bovendien heeft Veloretti hun netwerk uitgebreid met 67 nieuwe winkels, waar je terechtkunt voor proefritten, eenvoudige fietsophaalservice, optimale ondersteuning en overige vragen.

veloretti ace two

Ace Two

Veloretti €3.299 Shop nu

2. Cortina E-Silento Pro

De Cortina E-Silento Pro is de meest geavanceerde en sportieve elektrische fiets in het Cortina-assortiment. Deze e-bike valt op door zijn stijlvolle uiterlijk en hoogwaardige specificaties, wat hem ideaal maakt voor je dagelijkse woon-werkverkeer. Met deze fiets maak je indruk op je collega’s en vrienden dankzij het bekroonde ontwerp, dat een prijs voor Goed Industrieel Ontwerp heeft gewonnen.

 

De E-Silento Pro staat bekend om zijn uitstekende rijgedrag, aangedreven door een krachtige middenmotor en een stille riemaandrijving. Met een koppeling van 60 Nm trek je snel op bij verkeerslichten of kruispunten en de geïntegreerde accu van 504 Wh zorgt ervoor dat je lange afstanden kunt afleggen zonder zorgen. De e-bike beschikt bovendien over maar liefst zeven versnellingen en een actieradius van 85 tot 170 kilometer.

cortina e silento pro sportieve fiets

E-Silento Pro

Cortina €3.599 Shop nu

3. CRIVIT Urban E-Bike

De CRIVIT Urban E-Bike biedt een natuurlijke rijervaring dankzij de koppelsensor die de mate van ondersteuning aanpast op basis van hoe hard je trapt. Met drie ondersteuningsniveaus – ECO, Tour en Race – kun je altijd rekenen op de juiste hoeveelheid ondersteuning, of je nu ontspannen wilt fietsen of snel van A naar B moet zien te komen.

 

Deze e-bike blinkt uit door zijn krachtige achterwielmotor van 250 Watt en een uitneembare accu van 360 Wh. Daarmee is de e-bike goed voor een actieradius van wel 100 kilometer. Dit maakt de fiets niet alleen perfect voor korte ritten in de stad, maar ook voor langere tochten door het land. De fiets is beschikbaar in verschillende kleuren zoals het stijlvolle All Black en het frisse Olive Green. Daarnaast kun je kiezen tussen een lage of hoge instap, afhankelijk van je voorkeur en behoeften. Vooral de prijs-kwaliteitverhouding van deze fiets is bijzonder goed.

e bike lidl

URban E-bike All Black

CRIVIT €1.499 Shop nu

4. Phatfour FLX+

Ben je toch meer een liefhebber van fatbikes? Dan is deze elektrische fiets van Phatfour een sterke optie. De FLX+ is uniek in zijn soort door gebruik te maken van een riemaandrijving in plaats van een ketting. Hierdoor is deze e-bike zeer onderhoudsarm: de riemaandrijving vereist geen schoonmaak- of smeerbeurten en heeft een levensduur die tot drie keer langer is dan die van een traditionele ketting. Op termijn bespaart dit heel veel kosten op het gebied van onderdelenvervanging.

De FLX+ is daarnaast uitgerust met een 2-speed motor die automatisch overschakelt naar een zwaarder verzet rond 17 kilometer per uur, waardoor het wegrijden vanuit stilstand eenvoudiger en soepeler verloopt. Dit systeem zorgt ook altijd voor een optimale trapcadans, wat de actieradius ten goede komt. De actieradius varieert van 59 kilometer in de winter tot wel 184 kilometer in de zomer. De e-bike beschikt bovendien over een verwisselbare accu van 500 of 700 Wh, een motor van 250 W en een topsnelheid van 25 kilometer per uur.

phatfour flx+ phatbike

FLX+

Phatfour €3.299 Shop nu

Kijk goed naar jouw eigen verlangens en budget en bepaal voor welke sportieve elektrische fiets jij gaat. Hoe dan ook, is het belangrijk om goed voor jouw fiets te zorgen. Lees dus onze tips om te voorkomen dat jouw e-bike gestolen wordt.