Enorm sterrenhotel met 100 man personeel

De 64-jarige ondernemer bezit een gigantische B&B waar onder andere twee restaurants, twee zwembaden en een kleine kerk bij horen. In z’n eentje kan Albert dit enorme bedrijf niet draaiende houden, dus heeft hij maar liefst 100 mensen in dienst genomen. Het mag duidelijk zijn dat de Nederlandse kasteelheer het de laatste jaren erg druk heeft gehad met deze B&B. Hierdoor is hij al 25 jaar lang niet meer aan daten toegekomen. Vandaar dat Diks het via het populaire RTL4-programma probeert.

 

Eerste single in B&B Vol Liefde kon na twee dagen weer vertrekken

Uiteraard willen een hoop Nederlandse single vrouwen onderdeel zijn van de droom die Albert aan het verwezenlijken is in het zonovergoten Spanje. Zo ook Marijke, de eerste kandidate die in de B&B over de vloer kwam. Toch leek er tussen Marijke en Albert vanaf het eerste moment al geen klik te zijn, wat zorgde voor kostelijke televisie. Marijke deed erg haar best om de kasteelheer beter te leren kennen, maar hij reageerde veelal afstandelijk en onvriendelijk. Twee dagen later kon Marijke alweer vertrekken. Zij zal dus niet de nieuwe vlam worden van de vermogende B&B-eigenaar.

Ben je bij met de afleveringen, dan weet je dat er nu twee nieuwe dames aanwezig zijn bij Albert. Deze lijken beiden meer in de smaak te vallen dan de eerste single en Albert gedraagt zich (gelukkig) ook een stuk galanter. Hopelijk vergroot dit zijn kans om de liefde te vinden.

Het geschatte vermogen van Albert Diks

Albert Diks heeft z’n centen niet alleen vergaard met de luxueuze Castell d’Emporda, hij bezat in het verleden ook een succesvol familiebedrijf. In samenwerking met z’n broers richtte Albert het matrassenbedrijf Beter Bed op. Met dit bedrijf wisten de broers zelfs de Quote 500 binnen te dringen en wel op plek 278! Uiteindelijk besloten de broers het bedrijf te verkopen en startten een nieuwe matrassengigant op dat we kennen als Swiss Sense. Vorig jaar was het geschatte vermogen van de broers maar liefst 220 miljoen euro!

Klein aandelenpakket geïnvesteerd in zijn viersterrenhotel

Het aandeel waar Albert recht op had, investeerde hij vervolgens in het Catalonische viersterrenhotel. Wat wel blijkt, is dat Albert naast dit kasteel niet veel andere vastgoedobjecten bezit. Zijn oudere broers Mark, Rob en Pieter hadden een groter aandelenpakket van Beter Bed en voor Albert bleef er dus het minste over. Desondanks zal de kasteelheer dik miljonair zijn, maar z’n drie broers hebben het financieel gezien beter uitgespeeld dan hij.

Helaas is de liefde niet te koop en moet Albert Diks wel degelijk aan de bak om een leuke vrouw te ontmoeten. Als hij met deze singles op dezelfde manier omgaat als hij met Marijke deed, rijden ze allemaal met gierende banden weg bij Castell d’Emporda. Ach ja, misschien moet de steenrijke kasteelheer even ontdooien en wennen aan de aanwezigheid van alle single vrouwen. De kandidaat die uiteindelijk gekozen wordt door Albert is wel direct miljonairsvrouw, dat maakt een hoop vrouwen natuurlijk wel nieuwsgierig.