De band van Andy van der Meijde en zijn dochters

Ondanks haar eigen drukke leven, onderhoudt dochter Isabella van der Meijde een sterke band met haar vader Andy van der Meijde. Hoewel Andy niet met Isabella onder één dak woont, zorgen vader en dochter ervoor dat ze regelmatig tijd samen doorbrengen. Deze bezoeken zijn kostbaar voor hen beiden en versterken hun hechte relatie. Hoewel er al vaker voorbij is gekomen dat het niet soepel zou verlopen tussen Andy en zijn oudste dochters, lijkt het nu weer beter te gaan. Een tijd geleden zijn ze zelfs nog met de hele familie in Marbella geweest. Het is duidelijk dat, ondanks de fysieke afstand, de familiebanden sterk blijven. Isabella is zelf naar Italië verhuisd en deelt op sociale media regelmatig foto’s met haar vriend.

 

Isabella van der Meijde heeft een passie voor paarden

Isabella van der Meijde heeft een diepe liefde voor paarden ontwikkeld, een passie die haar onderscheidt van de schijnwerpers die vaak op haar vader gericht zijn. Ze besteedt een groot deel van haar tijd aan paardrijden, waarbij ze niet alleen geniet van de ritten, maar ook veel tijd doorbrengt met het trainen van de dieren. Op haar Instagram kun je zien dat ze oprecht geniet van deze majestueuze dieren en dat ze dit vol plezier doet.

Door sociale media is het makkelijk om een kijkje te nemen in het leven van anderen, zo ook in het leven van Isabella van der Meijde. Ze deelt op Instagram regelmatig de leukste foto’s. Haar feed staat vol met prachtige foto’s van haar ruiteractiviteiten, net zoals andere momenten met haar familie. De blondine deelt deze beeldschone foto’s met haar 6900 volgers. Wij selecteerden er een aantal: