Waarom mannen een stripclub bezoeken

Tijdens haar recente deelname in de podcast “Anything Goes” van James English, onthulde Amy een van de redenen waarom sommige mannen nog altijd een stripclub bezoeken. Ze merkte op dat sommige mannen naar stripclubs komen om vrouwen die zij als “10 out of 10” beschouwen te ‘vernederen’, puur omdat ze in het echte leven nooit de kans zouden krijgen om met hen om te gaan. Afschuwelijk.

“Het is alsof sommige mannen een kick krijgen van het behandelen van deze vrouwen als stront”, legde Amy uit. “Het is een machtsding.”

Hoe het personeel er in de stripclub mee omgaat

Het gedrag van deze mannen kan variëren van onbeleefd tot ronduit agressief, wat de werkomgeving voor de danseressen moeilijk kan maken. Amy heeft haar personeel getraind om met dit soort klanten om te gaan. “Je leert hoe je met hen om moet gaan”, zegt ze, en het is duidelijk dat dit een essentieel onderdeel is van het werk in de stripclub.

Zonder ervaring een stripclub beginnen

Als eigenaresse van een stripclub zonder eerdere ervaring als danseres moest Amy hard werken om het respect van haar werknemers te verdienen. In het begin had ze moeite om de controle te houden tijdens vergaderingen en was ze vaak geïntimideerd door de danseressen. “Ik was doodsbang. Mijn hart bonkte als ik met hen sprak,” herinnert ze zich.

Respectloze klanten

Een keerpunt kwam toen een onbeleefd voetbalteam de club bezocht. Amy werd geconfronteerd met dezelfde respectloze behandeling als haar danseressen. De danseressen verdedigden haar tegen de klanten, wat haar een gevoel van solidariteit gaf. “Ze zeiden: ‘ja schat, maak je geen zorgen, wij krijgen dat de hele tijd’,” aldus Amy.

Amy besefte toen hoeveel misbruik sommige klanten kunnen veroorzaken en hoe dit de danseressen heeft gehard. “Geen wonder dat deze vrouwen zo gehard zijn”, voegde ze toe. De harde realiteit van het werk in een stripclub heeft een blijvende impact op de werknemers, en Amy’s ervaring heeft, haar ogen geopend voor de noodzaak om haar personeel te ondersteunen en te beschermen.