Al weer zeven jaar geleden lanceerde Porsche de luxe sedan voor de directeur/ondernemer/voetballer die niet de gehele week in zijn sportauto wilde patsen. De Panamera werd destijds met middelmatige reviews ontvangen maar komt nu keihard terug. De nieuwe generatie ademt de 911-style waar we geen genoeg van kunnen krijgen. En check de spoiler.. some fucking Iron Man shit.

man man porsche panamera spoiler

nieuwe porsche panamera man man

Slanker en agressiever door relatief kleine aanpassingen. Een verbluffend design, wat we gewend zijn van Porsche. Zowel de achterkant als de voorkant is flink onder handen genomen. Het limousine gevoel is qua comfort bewaard gebleven, maar het gehele exterieur heeft een atletische metamorfose ondergaan waardoor je bijna zou denken dat het een sportieve twee-zitter is.

man man nieuwe porsche panamera 2

man man nieuwe porsche panamera

nieuwe porsche panamera man man

man man nieuwe porsche panamera 3

Aan de binnenzijde wordt zowel de chauffeur als de passagiers van alle gemakken voorzien. Wanneer men in de auto plaatsneemt ondervind men een cockpit gevoel door de oplopende middenconsole en de 12 inch touch-display. De chauffeur heeft zowel een analoog als digitaal display.

man man porsche nieuwe panamera 3

man man posche nieuwe panamera

Porsche laat met de nieuwe Panamera zien dat een auto door kleine, subtiele design-aanpassingen compleet vernieuwd kan worden. En hoe.