De eerste pop-up van 2017 zal plaatsvinden in het prachtige Hoxton Amsterdam. Éen week (van 6 februari tot en met 12 februari) zal het hotel aan de Herengracht in het teken staan van ceviche op z’n Amsterdams. In de te gekke ‘the appartment’ van het hotel gaan de mannen van Sjefietshé een 4-gangen menu serveren helemaal gebaseerd op ceviche meets Amsterdam. Een bijpassend fris, bier of wijnarrangement wordt verzorgd door Amsterdamse partijen als Dorstlust en Two Chefs Brewing.
Ben jij afgelopen zomer verliefd geworden op ceviche of het gerecht juist nog nooit geprobeerd? Dit is je kans!

Ceviche is rauwe vis, zoiets als sushi, maar dan anders.

 

Wat is Ceviche (Sjefietshé) en waarom wil je het eten?

Dit gerecht is zo oud als Jezus, werd gegeten door de Moche een oude beschaving in het noorden van Peru, maar sindsdien noemt iedereen het een Spaanse tong. Ceviche is rauwe vis, zoiets als sushi, maar dan anders. Het wordt namelijk in citrus gemarineerd, zodat de zuren de eiwitten doen stollen en het visvlees als het ware gaart zonder dat het verhit wordt. De Spanjaarden drinken de marinade als een shotje ernaast, maar als je geen rare gezichten wilt trekken naar je date is dit zwaar af te raden.

20160804-IMG_0113

Wat is de deal?

  • 4-gangen inclusief bijpassend drankarrangement €52,50
  • Per avond ruimte maximaal 45 personen
  • Tickets via ticketlink: http://bit.ly/sje-pop
  • Ticket is gelijk ook reservering
  • Locatie: Hoxton Amsterdam – Herengracht 255

Niets willen missen, dan kan je via deze link attenden op het Facebook event.