Een zeurende vrouw kan enorm lastig zijn

Via de mannen van Gewoonvoorhem liepen wij wel een heel opvallend verhaal tegen het lijf. Een 84-jarige man genaamd Barry Dawson is een koning op het gebied van acteren. Momenteel zit hij midden in een scheiding met zijn ‘oh zo zeurende vrouw’ Dorothy. Ze waren maar liefst 62 jaar lang getrouwd, maar daar komt dus (pas) verandering in. Al snel in de relatie kwam Barry erachter dat zijn vrouw een enorme zeurpiet is. Om die reden besloot hij te doen alsof hij langzaamaan zijn gehoor aan het verliezen was, en met succes. Hij was binnen de kortste keren van het gezeur van zijn vrouw af, die na twee jaar zelfs gebarentaal beheerste. Je kan al raden wat Barry’s volgende stap was: doen alsof zijn zicht alsmaar slechter werd. Chapeau, maar niet bepaald de juiste manier om van je vrouw af te komen.

zeurende vrouw

Hulp van zijn advocaat

Hij schakelde zijn advocaat, genaamd Robert Sanchez, in voor extra steun. De beste man hemzelf zei het volgende:

“My client is pretty quiet and not very talkative, but his wife is annoyingly chatty. If he hadn’t faked being deaf, they would have divorced 60 years ago. In a way, he did it for her and for his family.”

De advocaat stelt dat Barry geen kwade bedoelingen had bij zijn actie. Hij wilde niet zijn zeurende vrouw bedriegen of kwetsen, maar wilde simpelweg zo min mogelijk communicatie in de relatie. Dit leek hem alleen maar ten goede te komen van hun band. Hoewel Dorothy wel het grootste slachtoffer was van zijn daad, was ze niet de enige. Het stel kreeg namelijk 6 kinderen en 13 kleinkinderen, die allen geloofden dat de oude baas écht problemen had met zijn gehoor. Volhardendheid ten top.

Lig jij in de knoop met jouw partner? Dit zijn de meest voorkomende relatieproblemen.