Een betekenisvol accessoire

Iedereen heeft wel een item met een betekenis. Dat kan de ring zijn van je opa of een horloge die je van je vriendin hebt gekregen. Een kledingstuk waar een persoonlijk verhaal aan verbonden is, maakt het echt eigen. Dus zorg dat je pa even snel dat vintage Omega klokje aan je doneert.

kledingstukken-5

Een goede portemonnee

Dan zie je er totaal gelikt uit – goede jas aan, stijlvolle broek, cleane schoenen – en dan trek je zo’n uit elkaar gescheurd lapje leer uit je achterbroekzak. Dat kan natuurlijk niet. Je portemonnee hoeft geen duizend euro te kosten, maar een net, dun, lederen pashoudertje is een must.

 

Goede sport-kleding

De verleiding is groot om dat gore bevlekte t-shirt en die joggingsbroek van negen jaar oud uit de kast te trekken wanneer je richting de sportschool gaat. De sportschool is ook niet echt een plek waar jezelf op je best hoeft te presenteren, maar toffe, comfortabele, technische sportkleding traint fijn en ziet er nice uit. Ook jij wilt tijdens die tricep-pushdowns dat leuke meisje op de crosstrainer imponeren.

Zewlfverzekerdheid kleding MAN MAN

Instagram magic_fox

 

Mannelijke boots

Boots zijn de meest mannelijke schoenen. Laat in de koude wintermaanden die dunne canvas sneakers toch lekker in de kast liggen en ga voor een stevig paar schoenen. Ze zijn bovendien warm, comfortabel en makkelijk te combineren met al jouw winterse outfits. Zwarte of bruine boots zijn de beste opties voor dit moment.

 

Een navy suit

Yes, een navy pak is een instant complimentenvanger. Het helpt je aan je nieuwe baan en zorgt ervoor dat je als single opvalt bij de vrouwen op die bruiloft van een vriend. In een navy pak zie je er altijd goed uit.

Zelfverzekerdheid kleding MAN MAN

Witter dan wit t-shirt

Vrouwen glijden van hun stoel bij een man in een witte tee met denim. Je hebt geen dure, flashy kleding nodig om er goed uit te zien. Zorg wel dat de pasvorm goed is. Zo draag je stijlvol het witte T-shirt.

Een leren jas

Ook als je niet ieder weekend houthakt, een motor bezit en borsthaar hebt, kan je een leren jas aantrekken. Het geeft je die bad boy-look die je stiekem altijd al wilde. Daarnaast is het ook nog functioneel en tijdloos. Win-win.

Zelfverzekerdheid kleding MAN AMN

Instagram Ironkimble

 

Een horloge waar jij indruk mee maakt

Een horloge is het mooiste mannelijke sieraad dat er is. Zo’n glimmend klokje om de pols doet bij iedereen toch wel de inner P.Diddy opleven. Het maakt werkelijk niet uit waar je voor kiest, zolang het bij jou past is het helemaal goed. Ga je voor een vintage klok, dan zijn dit de merken waarin jij moet investeren. Wanneer je voor een Rolex gaat, let dan op deze punten, zodat jij een neppe Rolex spot.

items man man

Afbeelding via

Cleane, comfortabele sneakers

Schoenen maken een outfit helemaal af. Of niet, wanneer je het echt gruwelijk mishebt kan de sneaker je hele outfit verpesten. Zorg ervoor dat je twee minimalistische sneakers hebt die je altijd overal bij aan kan trekken.