Wipeout

Ben jij niet bang voor een beetje actie en vind je het heerlijk om over parcours te hollen, dan is Wipeout jouw natte droom. Dan is het tijd om je droom te verwezenlijken in Center Parcs. Het familiepark bij uitstek heeft namelijk slim ingespeeld op het oude programma. Zij hebben een opblaasbaar waterparcours gebouwd waar jij en je vrienden de dag van jullie leven gaan beleven.

Is het binnenkort weer tijd voor een vriendenweekend, maar is er te weinig geld om naar het Barcelona of Praag te gaan? Dan is Center Parcs De Vossemeren jouw vakantiepark. Hier is namelijk de befaamde Wipeout baan te vinden waar jij meer dan 100 hindernissen kan trotseren. Het oude programma zou jaloers zijn op het aantal hindernissen die zij hier aanbieden. Helaas hebben ze dan weer niet de bekende punch wall, waar je om de haverklap een stoot kreeg op niet zo’n fijne plekken.

Op deze hindernisbaan waan jij je weer even kind. Lekker in je bungalow met maten, pokersetje mee en een aantal kratjes bier en jullie beleven een weekend waar je nog lang over gaat spreken. Het park is te vinden bij onze zuiderburen België. Zo hebben die zuiderburen toch wel een goede invloed op ons.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CenterParcs De Vossemeren (@vossemeren) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CenterParcs De Vossemeren (@vossemeren) op

Mocht je iets meer te besteden hebben, dan is een episch weekendje al snel gemaakt. Alleen waar ga jij in dit epische weekend naar toe? Er zijn tig bestemmingen die de moeite waard zijn. Een weekend/week in Ibiza in deze villa voor 50 euro per persoon, dat belooft de beste tijd van jullie leven te worden. Want een villa met zwembad en uitzicht over de zee voor deze prijs kan alleen maar eindigen in de beste verhalen. Tijd dus om je maten bij een te trommelen voor de meest epische vakantie ooit.