Zeecontainers

Deze vette woning gebouwd op het platteland, ver weg van alle hectiek en drukte. Voor de bouw van de woning is er gebruik gemaakt van 8 zeecontainers. Dit maakt de bouw eenvoudig, milieubewust en betaalbaar. De gerecyclede containers hebben een zwaar leven gehad. De deuken en krassen geven het geheel een rauwe look. De enige aanpassingen die zijn gedaan waren om ruimte te creëren voor elektrische leidingen en ventilatie systeem.

Alles wat je in normale woning zou vinden, zit ook in de containerwoning. Zo is het voorzien van een wc, badkamer, inloopkast en keuken. Met je vrienden chillen doe je buiten op het terras waar ook een bbq staat. De containers zijn zo geplaatst dat je nog voldoende privacy hebt.

woning zeecontainers man man

Constructie

De woning wordt in vier fases gebouwd. allereerstt wordt er een betonnen vloer gelegd. Deze dient als fundering van het huis. Vervolgens worden de 8 verschillende containers geplaatst, waarna er stalen buizen voor het dak worden geplaatst. Als laatste worden glazen wanden en houten vloeren geplaatst die het geheel bij elkaar houden.

Virtuele tour

Bekijk de woning vanbinnen middels deze virtuele tour of check de foto’s hieronder:

woning zeecontainers man man 2 woning zeecontainers man man 3 woning zeecontainers man man 4 woning zeecontainers man man 5 woning zeecontainers man man 6 woning zeecontainers man man 7 woning zeecontainers man man 8 woning zeecontainers man man 9 woning zeecontainers man man 10

Check ook deze oude cementfabriek die is omgetoverd tot brute woning.